<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

5 gratis opplevelser

1. Thore Hansens sprudlende snirkelurer

Titt innom Avistegnernes hus, og stig inn i den finurlige verdenen til en av Norges mest elskede og arbeidsomme illustratører. I flere tiår har han berørt folk i alle aldre med tegningene sine. Fra Ruffen til Skogland til Jonatan Ruud, lyst & lett til mørkt & undrende - han har en strek for alt. 

Åpningstider: Torsdager 12-18, fredag – søndag 12-16

2. Carsten Ankers lysthus

Legg søndagsturen til lysthuset i Feiring og få deg en fin tur med nydelig utsikt over Mjøsa!

  • 1/2

3. Lærerik naturperle

Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren er et oppdagelsessenter i ville, vakre omgivelser. Her kan både små og store bruke senteret og naturen utenfor som klasserom. Visste du at fuglene blant annet bruker våtmarka som rasteplass under trekkene?

Se åpningstider.

  • 1/4
  • 4/4
    Foto: Ingrid Aas/MiA

4. Grønne lunger nær deg

MiAs nydelige og historiske hager gjør godt for sjela og lommeboka. Har du gått tur i en 200 meter lang tunell av lindetrær fra 1750-årene? Kikket på en fargerik husmorhage fra 50-tallet? Eller besøkt en eventyrlig barokkhage i Asker?

  • 1/4

5. 70 år på plakaten

Asker museum ser tilbake på 70 innholdsrike utstillingsår i sin aktuelle plakatutstilling. Design, motiver og temaer viser både et museum og et samfunn i utvikling. 

Åpningstider: Tirsdag - fredag 11-15, søndag 12-16​

Heng med videre

Følg oss på Facebook og Instagram, og glem ikke å tagge dine MiA øyeblikk med #mia_museene_i_akershus eller museenes egne navn!

Flere sommeraktiviteter