Hopp til hovedinnhold
 /

Dobbelt så
mange opplevelser
i samme årskort!

Årskort – et helt år fylt av opplevelser

Med årskort kan du besøke oss så mange ganger du vil i løpet av et år. Årskortet gir deg fri inngang i ordinær åpningstid til alle besøkssteder på følgende museer: 

Priser:

Priser:
Voksen 420,-
Barn/unge (6-17 år) 210,-
Familie (to voksne med egne barn eller barnebarn) 630,-
Student (ved fremvisning av gyldig studentbevis) 210,-

Kortet kjøpes og vises fram digitalt. Ansatte ved de enkelte museene kan gi veiledning på stedet.

OBS!
Kortet er personlig og gjelder i 12 måneder fra kjøpsdato. MiA årskort gjelder ordinær inngang. For billett til omvisninger, arrangementer, konserter o.l., gjelder særskilte billettpriser.

Merk spesielt at alle omvisninger normalt vil koste ekstra og at enkelte arenaer har begrenset tilbud ut over omvisninger. Er du i tvil, så kontakt gjerne den enkelte arenaen i forkant av ditt besøk.

Du må ha kortet med deg, enten på skjerm eller i fysisk format (ta kontakt med aarskort@mia.no hvis du ønsker fysisk kort), og fremvise dette for å få fri inngang og rabatter.


Gi årskort i gave

Hvem vil vel ikke ha unike opplevelser under juletreet? Eller i bursdagsgave? Du kan kjøpe kort til både deg selv og andre.

*) NB! På museumsbanen Tertitten, Urskog-Hølandsbanen gir årskortet «3 reisende for prisen av 2». Vi spanderer den rimeligste billetten. Lommedalsbanen er ikke omfattet av årskortet.

Museum24:Portal - 2024.05.16
Grunnstilsett-versjon: 1