<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

Om oss i Trhå

Vi i Tradisjonshåndverk opplæringskontor og kompetansesenter har stor kompetanse og forståelse for hva det innebærer å være tradisjonshåndverker. Den kunnskapen vi har, ønsker vi å bringe videre for at du som lærling skal få best mulig ressurser på veien; i læretiden og etterpå som utøvende tradisjonshåndverker!

Daglig leder og håndverksmester i kjole- og draktsyerfaget Unni Mentoft Kjus t.v. har en lang og allsidig kreativ utdannelse. Med 25 års erfaring fra egen bedrift og med lærlinger i eget fag, vet hun absolutt alt om lærlinger og deres behov, samtidig om det å være opplæringsbedrift. I tillegg er Unni leder i kjole- og draktsyernemda, og det gjør at hun gir ekstra god oppfølging til Trhås lærlinger, for at de skal komme gjennom nåløyet og være best mulig forberedt til fag-og svenneprøver. Og, Unni har med seg en stor gave til alle i Trhå; hun er helt rå på gründeropplæring!

Kristine Kandal-Ilagsmoen t.h. er utdannet adjunkt med tilleggsutdannelse for undervisning i design, kunst og håndverk, samt design- og søm av klær. Kristine startet tidlig på sin kreative veg, og allerede på Steinerskolen prøvde hun ut forskjellige håndverk, bl.a. smedfaget. Forskjellig typer yrkespraksis kom deretter; sølvsmed, søm- og kostymesyer ved NRK og i egen bedrift, før hun bestemte seg for å utdanne seg til faglærer. Kristine jobbet i den videregående skolen ved Design- og håndverk, da Trhå snappet henne opp for jobben som fagkonsulent og veileder.

Sammen har vi begge tatt en tilleggsutdannelse som NLP Master Practitioner og NLP Coach, hvor vi har fått en fantastisk opplæring og verktøykasse til bruk i arbeidet vårt - gjennom tanketrening får du en mental bevisstgjøring på egne styrker og kvaliteter!

PS.Visste du at:  ved å gjøre og gjøre hver dag, handle med hensikt, bruke tankesettet ditt riktig, kan du mangedoble vekstgrunnlaget ditt! 

Velkommen som lærling og lærebedrift sammen med oss i Trhå!