Hopp til hovedinnhold
 /
 /

Det skjer veldig mye koselig på Follo museum før jul: kunst- og håndverkstorg, omvisning i julepyntet hus, førjulsdag på museet og mer.

 /

I Avistegnernes hus i Drøbak kan du oppleve flere utstillinger i førjulstiden: Fribytegnernes julehilsener, julekortverksted og julebrev fra hele verden.

 /

Linderud gård slår opp døren og inviterer inn i en julepyntet herregård med omvisninger og tablåer. Ute finner du årets julegaver på markedet og bli med på stemningsfull tenningen av julegranen.

 /

Og blir du i godt humør av julepynt? Eidsvoll bygdetun pyntes til jul for førjulsdag, og Bygdetunets venner byr på gratis gløgg, det blir gang rundt juletreet og julenisser kommer på besøk.

 /

Rudolf Steinerbarnehagen i Asker har lang tradisjon med sitt julemarked på Asker museum. Her kan man kjøpe de fineste julepresanger litt utenom det vanlige og i kafeèn kan man kose seg med mye godt.

 /

Stig om bord det lille toget i den store skogen, og hils på nissene som bor langs med Lommedalsbanen.

 /

Hvordan var julen for grinifangene? Bli med på en unik og stemningsfull julekonsert i fangenes egen brakke, med musikantene i Gutta på skauen.

Foto: Jørgen Kirsebom / Foto: Jørgen Kirsebom
Foto: Jørgen Kirsebom

Drøm deg vekk i skumringen om bord damptoget på Tertitten. Varm deg i de historiske vognene med vedovner, lune tepper og tente parafinlamper.

 /

Det skal godt gjøres å ikke komme i julestemning på et pyntet Lørenskog bygdemuseum!

 /

Skedsmo Husflidslag holder sitt årlige julemarked, der du kan finne mye flott håndverk av god kvalitet! På søndag blir det også julegrantenning  og teaterforestillingen "Musene på Husebylåven" for barna. 

Heng med videre

Følg oss på Facebook og Instagram, og glem ikke å tagge dine MiA øyeblikk med #mia_museene_i_akershus eller museenes egne navn!