<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />
Photo/Background /

Få en forsmak på julen

Photo/Background /

Førjul på storgården

Gamle Hvam museum inviterer til førjul hvor du kan oppleve juleforberedelser fra "gamle dager".

Photo/Background /

Jul i Avistegnernes hus

I Avistegnernes hus i Drøbak kan du oppleve flere utstillinger i førjulstiden: Skeive julehilsner, ukrainske Viktoriia Morozova tegninger med utspring i klassisk ikonografi og julebrev fra hele verden.

Photo/Background /

Togtur til Julenissehuset

Stig om bord det lille toget i den store skogen, og hils på nissene som bor langs med Lommedalsbanen.

Photo/Background /

Liker du lukten av granbar og julemat?

Og blir du i godt humør av julepynt? Eidsvoll bygdetun pyntes til jul for førjulsdag, og Bygdetunets venner byr på gratis gløgg, det blir gang rundt juletreet og julenisser kommer på besøk.

Photo/Background /

Jul på herregården

Linderud gård slår opp døren og inviterer inn i en julepyntet herregård med omvisninger og tablåer. Ute finner du årets julegaver på markedet og bli med på stemningsfull tenningen av julegranen.

Foto: Jørgen Kirsebom / Foto: Jørgen Kirsebom
Foto: Jørgen Kirsebom

Magisk julestemning på skinner

Drøm deg vekk i skumringen om bord damptoget på Tertitten. Varm deg i de historiske vognene med vedovner, lune tepper og tente parafinlamper.

Photo/Background /

Stort førjulsprogram på Follo museum

Det skjer veldig mye koselig på Follo museum før jul: Tradisjonsrik førjulsdag, litteraturkvelder, flatbrødbaking, strull og kokekaffe og mer.

Photo/Background /

Jul på Grini 1941-44

Hvordan var julen for grinifangene? Bli med på en unik og stemningsfull julekonsert i fangenes egen brakke, med musikantene i Gutta på skauen.

Heng med videre

Følg oss på Facebook og Instagram, og glem ikke å tagge dine MiA øyeblikk med #mia_museene_i_akershus eller museenes egne navn!