Hopp til hovedinnhold

Sommer på Follo museum

Sommeren på Follo museum blir full av sol, vafler, is og omvisninger for hele familien. Velkommen til oss!

  • 1/1

Omvisninger i juli


I hele juli, tirsdag til søndag (stengt mandager),  tilbyr vi omvisninger for barn og unge på museet. Tunverter i rolle viser dere rundt på museet og tar dere med på en reise tilbake i tid. 

Billetter kjøpes i museumsbutikken, og en billett gir inngang på museet hele dagen, og tilgang til begge omvisningene. Vi tar forbehold om at noen omvisninger kan bli fulle. Det er derfor lurt å møte opp i god før omvisningen begynner. Mating av dyrene og Mystiske gjenstander har oppmøte foran museumsbutikken. 

Priser
80 kr for voksne
40 kr for barn (2 - 17 år)
Barn under 2 år er gratis.

Program

Mating av dyra med dyrepasser

Kl. 11.15 - 11.45

Vet du hva kaniner spiser? Og hvilke plagg en får av ulla til sauen? Bli med oss å mate dyra på museet. Vi har kaniner og høner hele året, og om sommeren får vi også sauer. Så prater vi om hvorfor vi har husdyr, hva vi kan lage av melk og egg og hvor dyrene bor på museet.

Passer for barn, 2-8 år

Mystiske gjenstander

Kl. 12 - 12.45

En rekke gjenstander har blitt borte for ulike folk på museet. Bakstekona har mistet bakstefløya si, obersten har mistet hatten sin, Lærer Skuterud kan ikke skjønne hvor pekestokken har blitt av? Bli med å lete etter gjenstander rundt i de gamle husene i Friluftsmuseet!

Passer for barn, 4 - 11 år.

Mat og drikke

Kafeen holder åpent tirsdag - søndag hele juni, juli og august.

Follo museums kafe ligger i administrasjonsbygget. I kafeen får du kjøpt deg vaffel, is, kaker og varm og kald drikke. Vi har flere lokale Folloprodukter til salgs, blant annet Oppegårdbrus og flere håndverksprodukter i keramikk, ull og smidde produkter som er produsert av lærling i smedfaget her på museet.

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1