Hopp til hovedinnhold

Museumsmysteriet: Sølvmysteriet

Et innbrudd er gjort hos en gullsmed i Oslo. Sølvet skal være fraktet med båt til Drøbak, men ingen vet hvor. Velkommen til et nytt museumsmysterium på Follo museum!

Det var ved fire-tiden i natt at politiet i Oslo fikk varsel om innbruddet. Et tips forteller at sølvet skal ha blitt fraktet med rutebåt til Drøbak, og enkelte vitner mener at det kan være gjemt på museet.

Har du det som skal til for å finne igjen sølvskatten? Du må holde hodet kaldt, finne spor, lete etter forklaringer og bruke en kodenøkkel for å komme frem til løsningen. Men pass deg. Tyven er ikke langt unna, og kanskje rekker han å flytte på sølvet før du finner det?

Passer for alle fra 9 år og oppover. De aller yngste bør gjør det sammen med noen som er litt eldre, så det ikke blir for vanskelig.

Mysteriet koster 175 kr og er tilgjengelig innenfor våre åpningstider.

Om museumsmysteriet

Museumsmysteriet er en opplevelse der hele familien må være med på å løse gåter. På oppdrag fra museet får du utdelt en sekk med kodelåser på, og et brev med instrukser. Dere må bruke innholdet og husene på Follo museum til å løse gåter, rebuser og puslespill for å låse opp kodelåsene på sekken og komme fram til løsningen.