Hopp til hovedinnhold

Langbordet - tradisjonsmat fra verden

Bli med å lage tradisjonsrike retter fra andre land, bli kjent med nye folk og kulturer og nyt et godt måltid sammen med nye venner.

  • 1/1
    Foto: Mari Bareksten, Visit Drøbak Oscarsborg

Follo museum, Frogn Frivilligsentral og Frogn Bygdekvinnelag inviterer herved igjen til langbord med tradisjonsmat. Tradisjonsmat er en døråpner til gode samtaler og kulturdeling. Hvordan mat tilberedes, serveres og nytes er vår alles felles kulturarv, på tvers av landegrenser.

Matlagingskursene er nå fulle

Denne runden av langbordet tilbyr også kurs med ulike mattradisjoner, som nå er utsolgt. Selv om matlagingskursene er fulle, har vi også en mulighet for å bare komme å spise sammen med oss. Det er en veldig fin måte å støtte prosjektet på! Mat fra Kenya, Ukraina og Norge serveres ca. kl. 20 i Taraldrudlåven på Follo museum. Billetter koster 200 kr og kan kjøpes på lenken under.

Kursholdere

Margaret er fra Kenya. Hun er bodd mange år i Norge og er gift og har barn her i Drøbak.
Hun er fortsatt glad i sitt hjemlands mattradisjoner og deler gjerne mer enn gjerne med oss.

Larisa er Ukraina kom til Drøbak i fjor høst. Hun er glad i å lage tradisjonsrik mat. Hun har også jobbet innenfor storkjøkken i hjemlandet sitt. Blir med Larisa for å lære mer om ukrainsk mat!

Janne Bøhlerengen fra Frogn Bygdekvinnelag stiller opp for å lære bort norske mattradisjoner. Vil du lære mer om mat i Norge, er dette kurset for deg!

Museum24:Portal - 2024.10.30
Grunnstilsett-versjon: 1