Hopp til hovedinnhold

Høstferie på Follo museum

Fra 30. september - 8. oktober har vi åpen kafe, mysterisekk, og flere spennende aktiviteter for barna.

  • 1/1

Omvisninger hver dag i åpningstiden

Kom og besøk dyra våre!
Vet du hva kaniner spiser? Og hvilke plagg en får av ulla til sauen? Bli med oss å besøke dyra på museet. Vi har kaniner og høner hele året, Vi forteller om hvorfor vi har husdyr, hva vi kan lage av melk og egg og hvor dyrene bor på museet.
Varighet: 20 min

Omvisningen starter kl. 12 hver dag i høstferien (stengt mandager) og passer for de aller minste barna, 3-7 år. Omvisningene koster 50 kr per barn, og har et begrenset antall plasser per omvisning. Voksne i følge med barna er gratis.


Mystiske gjenstander
Bli med på en omvisning i barnehøyde på museet. En rekke gjenstander har blitt bort for ulike folk på museet. Bakstekona har mistet bakstefløya si, obersten har mistet hatten sin, Læreren kan ikke skjønne hvor pekestokken har blitt av og dattera til teglsteinarbeideren har hatt en kjæreste på besøk, men hvor er skjorta? En artig opplevelse der barna må være med å lete etter gjenstander rundt i de gamle husene.

Omvisningen starter kl. 14 hver dag i høstferien (stengt mandager) og passer for barn i alderen 4-8 år.
Varighet: 45 min

Omvisningene koster 50 kr per barn, og har et begrenset antall plasser per omvisning. Voksne i følge med barna er gratis.

Gratis inngang lørdag

7. oktober holder vi åpen dag med gratis omvisninger. Denne dagen kan du også besøke bakstekona i bryggerhuset, og lære deg å bake potetlomper. Denne dagen er støttet av Frogn kommune via barne-, ungdoms- og familiedirektoratet.


Velkommen til Follo museum i høstferien! 

Museum24:Portal - 2024.05.16
Grunnstilsett-versjon: 1