<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />
 (Foto/Photo)

Naturveiledning og undervisning

Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren har fokus på å lære gjennom aktivitet, lek og undring. Aktivitetene foregår hovedsaklig utendørs i naturens eget klasserom. Vi bruker mye naturlige rekvisitter i naturveiledningen, og dialog og aktiv deltagelse står i fokus. Hos oss får man muligheten til å lære OM naturen I naturen. 

Vi har som mål å formidle kunnskap og omsorg for naturen, og spesielt våtmark, gjennom å styrke forståelsen av økologiske og kulturelle sammenhenger, og samtidig øke bevisstheten om menneskets rolle i naturen.

Vi samarbeider tett med Fetsund lenser og tilbyr kulturopplegg knyttet til fløtningsvirksomhet.

  •  (Foto/Photo)
    1/2
  •  (Foto/Photo)
    2/2

Nedenfor kan du velge det trinnet som er aktuelt for dere med ulike opplegg og tema innenfor hvert trinn. Oppleggene er tilpasset de nyeste kompetansemålene. Vi reiser også ut til skoler eller skolenes nærnatur. Vi har en rekke leker og andre aktiviteter enn det som står beskrevet her. Spør gjerne hvis dere har spesielle tema dere jobber med. 

All naturveiledning er gratis for barnehager og grunnskoler! For videregående skoler og universiteter kan dere ta kontakt for våre priser.

Obs! Vi holder på å oppdaterer nettsiden vår. Vi tilbyr også naturveiledning for barnehage, ungdomsskole, videregående skole og studenter. Ta kontakt for mer informasjon.  

Kontakt oss

Eilen Bjotveit Wiborg

Eilen Bjotveit Wiborg

Naturveileder
Kristine Dalen

Kristine Dalen

Naturveileder
Henning Flørenes

Henning Flørenes

Naturveileder