Hopp til hovedinnhold
Jente som padler kano i Øyerendelta

Tog

Med Kongsvingerbanen bruker du rett under 20 minutter fra Oslo S, 6 minutter fra Lillestrøm og 1 time fra Kongsvinger. Avstigning kan skje både på Nerdrum stasjon (10 minutter gangavstand) og Fetsund stasjon (20 minutter gangavstand).

Sykkel

Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren er fullt mulig å besøke med sykkel. Du trenger ikke å være veldig sprek heller. Fra Lillestrøm er det helt flatt og stort sett sammenhengende sykkelvei helt frem til oss. 

Bil

Mange velger å kjøre bil til Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren. Riksvei 22 til Fetsund med avkjøring til Fetsund sentrum, derfra kan du følge skilting til Besøkssenter våtmark. Det er noen få parkeringsplasser ved besøkssenteret, så vi anbefaler alle å parkere på parkeringsplassen til Fetsund lenser og gå de 500 meterne ned til besøkssenteret.

Båt

Hvis du kommer sjøveien har Fetsund lenser en gjestebrygge med fortøyningsmuligheter for småbåter. Det er kort vei fra brygga og ned til besøkssenteret.

Buss

Med buss 470 eller 480 fra Lillestrøm bussterminal kan du gå av ved Herredshuset og da er det ca.20 minutters gåavstand til besøkssenteret.

Her er vi:

Museum24:Portal - 2024.04.15
Grunnstilsett-versjon: 1