Hopp til hovedinnhold

Sommer på Oslofjordmuseet

I hele juli tilbyr Oslofjordmuseet gratis inngang for alle og daglig omvisning – en perfekt anledning til å utforske museet i Vollen med venner og familie.

  • 1/1
    Modell av Oslofjorden i "Fjordfortellinger"

Vi viser "Fjordfortellinger", en utstilling med mange ulike historier fra Oslofjorden. Gjennom disse fortellingene får man innblikk i hvilken betydning fjorden har for mange mennesker i dag.

I utstillingen "Livet med båtene" viser vi frem noen av båtene fra museets samling. Disse fritidsbåtene, bygget eller brukt i Oslofjorden, vekker minner fra  feriedager og noen er rett og slett vakkert håndverk som er gøy å se på. Hver båt har sitt eget album fylt med historier fra et liv på sjøen.

En annen utstilling som du til og med kan nyte med en is eller en kopp kaffe i hånden, er vår utendørs utstilling i museumshavna. Denne sommeren fokuserer vi på gjenbruk av båter. 

Museumskafeen vår er åpen daglig og tilbyr god kaffe, snacks og is. Du er også velkommen til å ta med matpakke. Vi har også et utvalg strandleker som kan lånes. Museet ligger vakkert til ved stranden i Vollen, så legg turen til Vollen, besøk museet, kos deg på stranden eller gå kyststien.

Velkommen til en hyggelig feriedag ved Oslofjorden hos oss!

Les mer:
  • 1/1
    Maudbukta med bademuligheter utenfor Oslofjordmuseet.

  • Gratis inngang i juli: tirsdag-søndag, kl. 11-16: 11.00 – 16.00

    Daglig omvisning, kl. 14, 20 minutter

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1