Hopp til hovedinnhold

Finn oss

Oslofjordmuseet ligger i Vollen i Asker kommune, med fjorden som nærmeste nabo. 

Adresse: Oslofjordmuseet, Chr. Jensens Vei 8, 1390 Vollen

Bil

Oslofjordmuseet ligger langs riksvei 165 på vei mot Slemmestad. Det er godt merket avkjøring i Vollen sentrum. Parkeringsplasser finner man ved hurtigbåtkaia like ved, og videre mot Arnestad skole. Det koster 25 kr. for en hel dag. Det er to handicap-plasser rett utenfor museet. 

Buss

Det er lett å reise kollektivt til Oslofjordmuseet. Rute 250 mellom Slemmestad og Oslo går rett gjennom Vollen Sentrum, og det tar kun et par minutter å gå ned til museet fra busstoppen. Bussen går fire ganger i timen. Rute 260 går mellom Asker og Vollen på hverdager.

Rutebåt

Man kan også reise med båt for å komme til Vollen. Hurtigbåten fra Aker Brygge går flere ganger om dagen i ukedagene, og hurtigbåtkaia ligger rett ved museet. Ruter har også helgeruter til Vollen om sommeren.

Båt

Besøkende til museet kan komme sjøveien. Oslofjordmuseet har egen museumshavn. Utenom sommerferien kan man legge til her. På sommeren stilles det ut båter i en egen utstilling. Da er båtplassene opptatt, men da finnes det gjesteplasser på Vollen Marina.

Til fots eller på sykkel

Kyststien går rett forbi museet og det er en flott tur. Det er sykkelparkering ved museets inngang. 

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1