<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

Møte- og konferanselokale

Er du på jakt etter en annerledes kurs- og konferanseopplevelse?

Våre møte- og konferansefasiliteter i maritime, museale omgivelser gir deg en unik mulighet til å arrangere en individuell kursdag. Museet ligger idyllisk til ved stranden i Vollen, i Asker. Kombinert med god tilgjengelighet til både bil, båt og buss er det lettvint å organisere en arbeidsdag utenfor kontoret.

Vi har kapasitet til ca. 65 personer i konferanseoppsett og opp til ca. 120 i kinooppsett. Lokalet passer til større konferanser, men også mindre kurs og årsmøter. Vegg-i-vegg ligger museumsfoajeen og kafeen, hvor du har tilgang til kaffe og te, samt mulighet for enkel servering. Ønsker du frokost eller lunsj? Vi kan legge til rette for matservering.

Hva med å dykke ned i Oslofjordens spennende historie?

Museet formidler Oslofjordens kystkultur, med spesiell vekt på fritidsbruken av fjorden. Vi skreddersyr ditt besøk med omvisning i museets utstillinger og foredrag om utvalgte temaer fra Oslofjordens historie.

Om du ønsker å strekke på beina i pausene, ligger stranda og museumsbrygga et steinkast unna konferanserommet. I tillegg finnes det fine vandremuligheter langs kyststien i området rundt Oslofjordmuseet.

Fasiliteter

  • Stort møterom 177 kvm. Plass til 65 pers. i konferanse eller 120 pers. i kinooppsett.
  • Prosjektor med lerret.
  • Tilkoblet PC. Enkelt å ta med foredragsmateriale på en minnepinne. Dersom det er ønskelig er det også mulig å ta med egen PC/Mac.
  • Myggmikrofoner eller håndholdt mikrofon.