Hopp til hovedinnhold

Ønsker du å feire bursdag eller dåp?

Vi leier ut lokaler til små og store selskap. Museets nærhet til skjønn natur kombinert med gode romslige fasiliteter, gir deg mulighet til å arrangere selskap tilpasset ditt behov.  

Hos oss har du mulighet til å leie avskjermede lokaler til selskap på dagtid. Utenfor museets åpningstider kan man åpne selskapslokalet opp mot den åpne og lyse foajeen med utsikt på Maudbukta og Oslofjorden. I selskapslokalet kan det dekkes til opptil 80 personer, med dekketøy fra museets eget kjøkken. Lokalet har også prosjektor med lerret for fremvisning av bilder, og mikrofoner og høyttaleranlegg til taler.

Om du ønsker å strekke på beina innimellom, så ligger museumsbrygga og stranda et steinkast unna selskapslokalet. I tillegg finnes det fine turmuligheter langs kyststien i området rundt museet.

Hva med å dykke ned i Oslofjordens spennende historie?

Vi tar gjerne med hele selskapet på omvisning i våre utstillinger, holder et innlegg om båttradisjoner, polarskuta Maud som ble bygget her eller forteller om livet ved Oslofjorden før.

Kontakt

For utleie av selskapslokale og visning av lokalet, ta kontakt med museet.

For planlegging og gjennomføring av selskap, så benytter museet seg av tilrettelegger Marit Mediaas Haasvang, gjennom hennes firma Marits Verden AS, som bistår med organisering og praktisk hjelp under selskapet.

Tlf. 90 78 68 21