Hopp til hovedinnhold

Ønsker du å feire bursdag, dåp eller konfirmasjon i naturskjønne omgivelser?

Oslofjordmuseet ligger i Maudbukta, ved sjøkanten i Vollen i Asker, kun 30 minutter med bil og båt fra Oslo. Vi leier ut lokaler til små og store selskap i maritime, museale omgivelser. Museets nærhet til skjønn natur kombinert med gode romslige fasiliteter, gir deg mulighet til å arrangere selskap tilpasset ditt behov.  

Hos oss har du mulighet til å leie avskjermede lokaler til selskap på dagtid. Utenfor museets åpningstider kan man åpne selskapslokalet opp mot den åpne og lyse foajeen. I selskapslokalet kan det dekkes til opptil 80 personer, med dekketøy fra museets eget kjøkken. Lokalet har også prosjektor med lerret for fremvisning av bilder, og mikrofoner og høyttaleranlegg til taler.

  • 1/1
    Museumsbrygga

Om du ønsker å strekke på beina innimellom, så ligger stranda og museumsbrygga et steinkast unna selskapslokalet. I tillegg finnes det fine vandremuligheter langs kyststien i området rundt museet.

Hva med å dykke ned i Oslofjordens spennende historie?

Museet fokuserer på fritidsbruk av fjorden, og vi tar gjerne med hele selskapet på omvisning i våre utstillinger eller holder foredrag for dere.

Kontakt

For utleie av selskapslokale, ta kontakt med museet.

For planlegging og gjennomføring av selskap, så benytter museet seg av tilrettelegger Marit Mediaas Hasvang, gjennom hennes firma Marits Verden AS, som bistår med organisering og praktisk hjelp under selskapet.