Hopp til hovedinnhold

Omvisning

Vi tilbyr omvisning i utstillingene Livet med båtene og Fjordfortellinger både i og utenom museets ordinære åpningstid. Ta kontakt for å avtale tidspunkt!

Omvisningen gir anledning til å bedre kjent med historiene til båtene i utstillingen, og hvordan disse hører sammen med samfunnsutviklingen i Norge fra trettitallet og frem til etterkrigstiden. Den gir også et innblikk i bakgrunnen for at Oslofjordmuseet ligger akkurat der det gjør.

Vi kjenner Oslofjordens historie – vi hører gjerne fra dere om det er et tema dere er spesielt interessert i.

Priser

Vanlig billettpris mandag-fredag 11-15. Ellers minstepris kr 2000,- for grupper. I sommersesongen kan det være mulig å få omvisning inkl. i billettpris i museets ordinære åpningstid. Ta kontakt for avtale.

Kontakt

E-post: oslofjordmuseet@mia.no

Telefon: +47 4060 6635

  • 1/1

Skoletilbud

Oslofjordmuseet tilbyr lærerike besøk for barnehager og skoleklasser i alle aldrer. Ta med barnehagen eller skoleklassen ut av klasserommet og besøk Oslofjordmuseet for mer innsikt om Oslofjorden som arena for friluft og fritid, historie og kultur.

Formidlingstemaer

Vi tilbyr et variert formidlingstilbud, som også kan skreddersys aktuelle problemstillinger som det jobbes med i skolehverdagen. Flere av våre eksisterende undervisningsopplegg er i tillegg godt forankret i lærerplaner i kunnskapsløftet og vi følger fagfornyelsen i skolen tett. 

Under følger mer detaljerte beskrivelser av våre formidlingsopplegg for barn. Kom gjerne med relevante innspill som gjør at vi kan tilpasse formidlingen inn mot tema dere har vært innom i barnehagen eller i undervisningen.

Omvisninger etter avtale mellom 09.00 og 15.00

Kontakt oss.

Museum24:Portal - 2024.05.16
Grunnstilsett-versjon: 1