Hopp til hovedinnhold

Dans med Herbie

Bli med på dans med Herbie på museet i Vollen!

Dansen passer for barn i alle aldre! Det blir to runder: En for familier med småbarn, og etter det en runde for familier med barn fra 6 år og oppover.

Dans med Herbie

Herbie Kawuma inviterer barn og småbarnsforeldre til sitt populære dansearrangement! 

Etter å ha sett Michael Jackson på TV som liten gutt, bestemte Herbie seg for å bli minst like god. Dansen hans er kreativ, morsom og gøy for hele familien å være med på. Herbie er en profesjonell danser samtidig som han er dyktig som formidler. "Free your mind, the crazy move" er budskapet. Ikke bare tankesettet, men også den gode stemningen som fyller rommet, har en tendens til å smitte over.

Vi er glad for å kunne tilby dette arrangementet på Oslofjordmuseet, ikke minst fordi tilbudet er ikke kommersielt! Deltakerne vil glede seg over morsomme danseøkter samtidig som de støtter et veldedig formål. Ved å delta, bidrar alle til prosjektet "Light Up Life," som fokuserer på et skoleprosjekt i Uganda. Mer om dette prosjektet finner du her: www.lightuplife.org

Inngang: Barn kr. 150,-. Voksne blir med gratis. Søsken og foreldre kan delta sammen i samme gruppe.

Dans med Herbie på Oslofjordmuseet

2., 9. og 16. mars, pause i påsken, 6., 13. og 20. april.

  • 12.00 – 12.40 Familier med barn fra 3 år

  • 13.00 – 13.40 Familier med barn fra 6 år

Museumscafé

Vi har fersk kaffe på kanna og serverer gode boller fra Cafe Plenum. Ta gjerne med egen matpakke og nyt den i cafeen vår! 

Utforsk museet!

Bruk gjerne anledningen og utforsk museets utstillinger. Hver lørdag blir det et nytt opplegg tilpasset barnefamilier.

Utforsk museet sammen med vår pedagog og  ta del i en liten konkurranse: Hver lørdag byr på nye utfordringer som venter på å bli løst! Og det beste av alt? Det blir en premie for de beste utforskerne på slutten av april.

Inngang: Gratis for alle barn som er med i dansekurset. 

Museum24:Portal - 2024.04.15
Grunnstilsett-versjon: 1