Hopp til hovedinnhold

Sommerjobb 2023

Er du på jakt etter en meningsfull deltidsjobb til sommeren? Vi trenger sesongarbeidere på Stein skole fra mai til august.

  • 1/1

Om skolen

Stein skole er i Nes kommune (ca. 30 min med bil fra Oslo) og er et vakkert skolemuseum utsmykket av kjente kunstnere som Henrik Sørensen, Reidar Aulie, Dagfin Werenskiold m.fl. på 1930-tallet, under ledelse av forfatter Ingeborg Refling Hagen. 

Det var læreren Erling Elverhøi som tok initiativet til utsmykningen. De mente at de vakre omgivelsene ville stimulere elevene til å ønske å ta mer utdannelse. Skolen var i drift fram til 1972.

Vi trenger både kafévert og omvisere men generelt ønsker vi deg som:

  • Har interesse for kunst- og kulturhistorie
  • Er fleksibel og serviceinnstilt mot publikum og kollegaer
  • Er omgjengelig og utadvendt
  • Har evne til å arbeide selvstendig og er løsningsorientert når det gjelder
  • Er presis og til å stole på, ryddig og strukturert
  • Har sertifikat og tilgang til bil.

Stein skole holder åpent i perioden 3. juni - 27. august (kun helger fram til 18. juni, deretter torsdag-søndag t.o.m 13. august. Deretter holder vi åpent de to siste helgene i august). Alle dager fra kl. 12-16.

Søknadsfrist: 12. februar 2023

Kafévert

På Stein skole har vi en liten, koselig kafé i tilknytning til et galleri. Her serverer vi kaffe, is, vafler og hjemmebakte kaker. Vi søker en sommeransatt som skal ha ansvaret for kafédriften. Denne skal planlegge innkjøp, handle, bake kaker og sammen med de andre sommeransatte gjøre renhold. Vedkommende skal også ha ansvaret for billettsalg og kasseoppgjør.

Jobben passer perfekt for en som liker vert/vertinnerollen og i tillegg til å være god på å bake også er utadvendt og flink med mennesker. Vi søker en som skaper en inkluderende og hjemmekoselig atmosfære. 

  • 1/1

Omviser

I tillegg til kafévert søker vi en formidler som kan holde omvisning i det vakre skolemuseet.  Formidlingen dreier seg om hvordan og hvorfor skolen ble dekorert, selve kunstverkene og skolehistorie generelt. Vedkommende vil få opplæring og manus, men vi ønsker primært en med kunstfag i fagkretsen eller en som er særlig interessert i kunstfeltet. Formidleren skal også hjelpe til i kaféen, med enkel servering, dagsoppgjør og med rydding og renhold.

  • 1/1