<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />
 (Foto/Photo)

Åpningstider og priser

 (Foto/Photo)

Stein skole

Vi holder åpent hver dag - bortsett fra tirsdager og onsdager. Alle dager fra 12-16. Siste dag denne sesongen er 28. august.

Vi har en koselig kafé med kaker, vafler, kaffe/te, kakao og is. I kaféen finner du galleriet hvor det er salgsutstillinger hver sommer. Det finnes også en liten museumsbutikk i kaféen, hvor vi blant annet selger porselen med trykk fra kunsten på skolen. 

I tilknytning til kafeen finner du et lite galleri med ny kunst av anerkjente kunstnere. 

Omvisning
For å ta vare på den flotte eventyrskolen må besøkende gå i følge med en omviser inne på skolen. I sommersesongen er det faste omvisninger hver åpningsdag kl. 13 og kl. 14:30. Vi prøver imidlertid i tillegg å tilby omvisninger for både store og små fortløpende gjennom dagen. 

  • Voksen 90,-
  • Barn 45,-
  • Familie 225,- (Gjelder for inntil to voksne med barn, ingen øvre grense)

Funnefoss industriarbeidermuseum

Funnefoss Industriarbeidermuseum åpner for sesongen lørdag 18. juni og holder åpent hver helg fra kl. 12-16 t.o.m. 14. august. Vi har en en liten kafé med vafler, is og kaffe/te/kakao/brus. Kongeveien går igjennom museumsområdet og du finner en nydelig sandstrand, Daskerudstranda,  i umiddelbær nærhet til museet. 

I tillegg til våre åpne helger vil museet være med under årets Veganangs med en teaterforestilling for barn i regi av Nes Revy- og amatørteater lørdag 20.8. Lørdag 27.8 blir det Vikingskole på museet. Det vil være åpen kafé og mulighet for omvisning også disse lørdagene, og som tidligere lørdager denne sommeren vil det være en volve (viking) på Funnefoss som forteller barna om gamle ritualer i vikingtiden. 

Omvisning
I sommersesongen er det omvisning kl. 13:00 lørdager og søndager.

  • Voksen 70,-
  • Barn 35,-

Vil du besøke flere museer enkelt og billig?

Årskortet gir deg fri inngang på alle MiAs museer (merk at det gjelder særlige bestemmelser for museumsjernbanene), og til Østfoldmuseene i ordinær åpningstid. 

  • Barn/unge: kr. 150,- (6-17 år)​
  • Voksen: kr. 300,-
  • Student: kr. 150,-
  • Familie: kr. 450,- gjelder for inntil to voksne med barn (ingen øvre grense)