<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

Barnas våtmarksdag og Friluftslivets dag

Bli med på kickstarten av Friluftslivets uke på Friluftslivets dag og Barnas våtmarksdag med aktiviteter for hele familien!
Arrangementet er gratis og åpent for alle.

 • (Foto/Photo)
  1/4
  (Bilde 1 av 4)
 • (Foto/Photo)
  2/4
  (Bilde 2 av 4)
 • (Foto/Photo)
  3/4
  (Bilde 3 av 4)
 • Foto av barn i kajakker på elva (Foto/Photo)
  4/4
  Ingrid Aas/MiA (Bilde 4 av 4)

Vi får besøk av flere naturorganissajoner og det blir mange spennende aktiviteter for barn! Her blir det mulighet til å lære om våtmarksområdets mange «beboere», både over og under vannflaten. 

Nordre Øyeren fuglestasjon vil ha ringmerking ute på Blikomøya. BirdLife Oslo og Akershus arrangerer fugletur i naturreservatet fra kl. 06:30-11:00 (oppmøte på Søndre Bjanes) og stiller med fugleteltet utenfor besøkssenteret. 

Det blir kanopadling med Lillestrøm kajakklubb og fiske med Norges jeger- og fiskeforbund. I tillegg blir det bålkos med kaffe og pinnebrød!

Legg søndagsturen til det naturskjønne området rundt besøkssenteret og på Blikomøya med Glomma som nærmeste nabo med en flott utsikt mot deltaområdet i Nordre Øyeren naturreservat.

Barnas våtmarksdag og Friluftslivets dag arrangeres av Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren i samarbeid med FNF Akershus og deltakende organisasjoner. 

Arrangeres med støtte fra Miljødirektoratet.


Nyttig informasjon
 • Foto av barn som ser i lupe (Foto/Photo)
  1/1
  Ingrid Aas/MiA