Hopp til hovedinnhold

Risboller

Risboller er for mange noe de forbinder med julen. De passer også godt til barnebursdager og er enkle for barn å være med å lage.

  • 1/1
    Foto: Øivind Møller Bakken/MiA

Ingredienser

Denne oppskriften er til 25 boller

  • 250 g kokosfett (delfiafett)
  • 200 g kokesjokolade
  • 2 stk egg
  • 2 dl sukker
  • 3 ss kaffe , gjerne litt sterk
  • Ca. 100 g puffet ris

Fremgangsmåte

  • Smelt delfiafett og sjokolade sammen. Avkjøl.
  • Pisk eggedosis av egg og sukker. Rør inn kaffe og delfiafett/sjokolade. Rør lett inn puffet ris.
  • Sett boller med skje på matpapir. Avkjøl og oppbevar i kjøleskap til servering.

Oppskriften er hentet fra siden matprat.no med egne sider for barn som vil prøve seg som kokker.

Oppskriften er inspirert av

Museum24:Portal - 2024.04.15
Grunnstilsett-versjon: 1