Er du interessert i å lage dine egne fermenterte grønnsaker? Kanskje du har hørt om fermentering, men er usikker på hvordan gå frem, eller du ønsker å lære nye teknikker på kjøkkenet. Fermentering med melkesyrebakterier er en gammel metode for å konservere blant annet grønnsaker, og en spennende måte å skape nye smaker. Fermentert mat er probiotisk og proppfull av melkesyrebakterier, og ikke minst full av nydelige, komplekse smaker!
Dette er et praktisk kurs hvor vil du lære grunnleggende prinsipper innenfor fermentering, og få muligheten til å oppdage, og smake den magiske transformasjonen som skjer når grønnsaker fermenteres. Ta med et rent glass med lokk (eller flere) og bli med!
Kurset er satt opp i samarbeid mellom Museene i Akershus og landbrukskontoret som del av Lørenskog kommunens satsing på urbant landbruk.
Om kursholder
Praktisk informasjon:
Ta med et (eller flere) rene glass med lokk.
Kurset er gratis og krever ingen forkunnskaper, men du må ha kjøpt billett for å delta. Kurset har 15 plasser. Pris: 200,-
Har du spørsmål om kurset? Ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne!
Stina Celine Gjerdingen