Hopp til hovedinnhold

Kurs for huseiere, håndverkere og andre interesserte

Kursene ved Akershus bygningsvernsenter er praktiske og nyttige, og gir en innføring i tema som er relevante for en som skal jobbe og ta vare på et gammelt hus. Vi tar gjerne i mot tips om kurstema!

Kursene blir publisert her på nettsiden - og deles på Facebook og i nyhetsbrev. Påmeldingen er registrert når kursavgift er betalt. Det er ofte stor pågang, så ikke vent hvis du skal bli med på kurs. Da er det ikke sikkert det er plasser igjen. Påmeldingen er bindende.

Såpeskuring av gulv og pussing av messing - kurs på Linderud gård

Lær å skure opp tregulv og sette dem inn med såpe - på tradisjonelt vis! Visste du at kjerringråd om messingpuss kan gi uopprettelige skader på metallet? Vi tar vårrengjøringen på alvor og med Torill Løvstad, bioingeniør og daglig leder av bygningsvernbutikken Molo, som instruktør. For alle.

27. mai 2024 kl. 10.00 – 14.00

Historiske interiører - seminar på Linderud gård

Dette er et heldagsseminar for arkitekter, interiørarkitekter og designere, men kan også være aktuelt for prosjekterende og utførende som ønsker en praktisk innføring i historiske interiører.

30. april 2024 kl. 09.00 – 15.00

Bevaring og tilbygg - seminar på Strømmen

Heldagsseminar for arkitekter og andre prosjekterende med interesse for bygningsvern og som arbeider med istandsetting, tilbygg og påbygg av verneverdige og bevaringsverdige bygg.

23. april 2024 kl. 09.00 – 15.00
Museum24:Portal - 2024.04.15
Grunnstilsett-versjon: 1