Hopp til hovedinnhold

Alpakkavandring

Bli med på tur med din helt egen alpakka! Alpakkavandring innebærer at deltakere går en guidet tur med alpakkaer i leietau.

Man får en unik nærhet med dyrene, og har ansvaret for alpakkaen på hele turen. Turen går på stier over jordene og i skogen. Underlag er jordbakke, gresseng, og skogsbunn. Turen er laget for deltakere i alle aldre, og foregår i et typisk skogsterreng med litt oppoverbakke, litt nedoverbakke, og en del relativt flat bakke!

Deltakerne har med seg guide som vil fortelle om alpakkaer, hvor de kommer fra, hva de brukes til og ikke minst introdusere deg til alpakkaene som er med på turen. Alpakkaene er alle forskjellige, har unike personligheter og har selvsagt egne navn! Alpakkaene er milde, myke, nysgjerrige og vennlige. De er ikke aggressive eller ufine mot oss.

Alpakkavandringen tar ca. to timer totalt og passer alle, så lenge man klarer en tur over eng, og i skog og mark, på ca. 2 km.  Vandringen kan tilpasses til deltakerens behov, for eksempel til å kun gå på vei eller i sakte tempo.

Opplev nærkontakt med disse fantastiske skapningene. Ta på de, lukt på de, og ta selfie med de! Alpakkaene er noen helt spesielle dyr, med egenskaper langt ut over det de fleste er klar over – du kommer til å bli overrasket! Ta turen i dag og bli kjent med Trygve, Hugo, Gunnar, Sverre, Martin og de andre alpakkaene!

Museum24:Portal - 2024.05.06
Grunnstilsett-versjon: 1