Utleielokaler

Bestyrerboligen - den vakre villaen i sveitserstil fra 1885 som ruver på høyden over gangveien, kan leies. Her kan det pyntes romantisk til bryllup, praktfullt til bursdager og jubileer. Det er også eget konferanserom godt egnet til møter og seminarer, grupperom og pauserom til bruk under en lang møtedag.

 • Bestyrerboligen_vinter
  1/1
  Fetsund lenser

Bestyrerboligen har bevart sin originalitet, og blandet med moderne fasiliteter er dette med på å lage en helt spesiell opplevelse for et hvert arrangement. Vi kan tilby lunsj og middag samt omvisning i en helt unik kulturhistorie.

 • RS1614_Fetsund_Lense_-_Lensejubileet_15-12.jpg
  1/1

Salene i 1.etasje har plass til 50 gjester i forskjellige stuer, alle med sin egen farge på veggene og egen innredning.Noe av den opprinnelige tapeten i den røde stuen er sjelden og derfor bevart.

Her er gode myke sofaer å synke ned i og fleksible løsninger til møblering og oppsett til arrangement. I den ene stuen er et vakkert piano, og dette kan fritt benyttes. Langs langveggen mot syd er en glassveranda med utgang til hagen og med flott utsikt til elva.

 

 • Møte_event_Bestyrerboligen
  Fetsund lenser

I 2. etasje har vi tilrettelagt med et moderne møtebord til 12 personer i en helt unik ramme med to tilstøtende grupperom. Fra konferansebordet er det direkte innsyn til Blesa samlingen som viser gjenstander fra Blesa gård, en stor gård i Fet. Utstillingen er fordelt på to rom. 

 


 • Konferanserom
  Fetsund lenser

Lokalene kan leies på dag- eller kveldstid og i helg. Ønsker du en omvisning eller et tilbud- ta kontakt med med vår bookingansvarlig.

 • s28-29_fetsund.jpg
  1/1