<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

Per Ragnar Møkleby: Vi er alle dyr, men noen liker kaffe

Per Ragnar Møkleby tegner (nesten) hele tiden. Han starter dagen med en "morgenskisse" av et tilfeldig valgt dyr. Så fortsetter dagen med sprutende blekkpenn i notatblokk, der han tolker verden rundt seg, alltid gjennom de finurlige Møklebybrillene.

Dinosauren Tom, gicléetrykk av Per Ragnar Møkleby

Per Ragnar Møkleby er illustratør og grafiker. Han er opptatt av tegneglede og tegning som en måte å se, oppleve og dokumentere verden på i hverdagen. Skisseboka følger ham over alt, der han tegner rett på med blekk og farger. Det gjør hver tegning til et vågestykke og en øvelse i å akseptere – og til og med se verdien av – det uperfekte.

Sammen med Andreas Brekke, som har utstilling samtidig, har han overbevist kuratorene ved Avistegnernes hus om at ingenting er mer gøy enn å fylle galleriet med deres galskap og innsikt i mars og april. Veggene pepres med tegninger, observasjoner, propagandaplakater og motivasjonsgrafikk. To etasjer fylles med en formidlingsglede som smitter, og der det analoge regjerer.

Caféscene i uttrekksbok, penn og akvarell på papir

  • 1/1

Sittende mus, penn og akvarell på papir

Winston, gicléetrykk