<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

Omvisning i Trandumskogen

Under andre verdenskrig foregikk det henrettelser i Trandumskogen i Ullensaker. 173 nordmenn, 15 russere og 6 briter ble henrettet og gravlagt i skogen. I dag er skogen et minnested for dem som mistet sine liv der.

  •  (Foto/Photo)
    1/1

De henrettedes historier

Vår formidler tar dere med inn i skogen der gravene ligger langs stien. Ved gravene vil historiene til de henrettede bli fortalt. Vi ønsker å gjøre dere oppmerksom på at det er sterke historier som formidles og anbefaler derfor ikke arrangementet for barn under 15 år.

Smittevern

Vi oppfordrer publikum til å bruke munnbind og å holde to meters avstand. Omviser vil bruke mikrofon med høyttaler. Vi følger de til en hver tid gjeldende regler for smittevern, og arrangementet kan avlyses som følge av endringer i reglene. Kjøpte billetter vil i så fall bli refundert.

Billetter

Pga. koronapandemien er vi er pålagt å registrere alle som deltar med tanke på evt. smittesporing. Billetter må derfor forhåndskjøpes. Billetten koster kr 100,- per person. 

Oppmøte på parkeringsplassen ved Trandumskogen.