<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

Jobb for ungdom

I forbindelse med utstillingen «Dans med oss» og arrangementsprogrammet på Ullensaker museum ønsker vi å ansette ungdom (ca 17 - 25) med erfaring fra dans eller musikk til tre ulike arbeidsoppdrag.

Om utstillingen og arrangementene:

  •  (Foto/Photo)
    1/1

Dansevert på Søndagsdans

Danseverten skal være kontaktperson for aktører og ansvarlig for det som skjer på danseplattingen under Søndagsdans. Det innebærer å ta imot aktører når de kommer, hjelpe til med lydanlegg og strøm, introdusere fra scenen i mikrofon og hjelpe til med opprydning. Danseverten kan også engasjere publikum i dans/bidra til å invitere publikum til å danse i samarbeid med aktører. 

Vi søker 1 – 2 personer som er tilgjengelig flere søndager i august og september. Fint om du er utadvendt, strukturert og har bakgrunn fra dans (Sceneprogrammet er i stor grad folkedans, men du kan også ha erfaring fra annen type dans). 

Arbeidstid: 12.00 – 16.00 Søndager. Arbeidssted Ullensaker museum. Lønn: Timelønn 155,- + helgetillegg 55,-.

Danseinstruktører for barn

Vi søker danseinstruktører for barn til Barnas Dansedag 29. august. Oppgaven er å lage og gjennomføre enkelt danseverksted/enkel koreografi for barn. Bør være lavterskel og målet er å ha det gøy. 

Vi søker 1 – 2 personer. 

Arbeidstid: Forarbeid + 4 timers arbeid på dagen 29. august. Arbeidssted: Ullensaker museum. Honorar: 2000,-

Formidler i danseutstilling

Vi søker omvisere/danseformidlere i utstillingen 29. august. Oppgaven er å ormidle utstillingen «Dans med oss» til barn/barnefamilier på Barnas Dansedag 29. august. Utstillingen består av tekstplakater, videoer og interaktive installasjoner, og viser ulike former for sosialdans med vekt på folkedans og folkemusikk i Akershus/Viken. Det er fint om personen har litt bakgrunnskunnskap om dans i Akershus, danser selv og er utadvendt. Målet er å engasjere publikum i utstillingen på en lavterskel og morsom måte, og invitere publikum til utforske og danse seg gjennom utstillingen. 

Vi søker 1 person. Forarbeid + 4 timers arbeid på dagen 29. august. Arbeidssted: Ullensaker museum. Honorar: 2000,-

Høres dette ut som noe for deg?

Skriv en epost til sigrid.tveiten.roholdt@mia.no. Fortell hvilken jobb du er interessert i, litt om deg selv og hvorfor du passer til jobben. 

Vi ansetter fortløpende, så det er lurt å ta kontakt raskt!