<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

Barnas dag og Gardermoen revival

I år kombinerer vi Barnas dag på museet med vintagefestival på Gardermoen.

Priser for å delta på aktiviteter denne dagen er 50,-

  • 1/1

På museet kan du delta på flere aktiviteter. I år som i fjor får vi besøk av Tove Rognstads omreisende bondegård. Hun har med seg lam, kaniner og høner. Det blir også hesteridning på tunet.

Romerike drillkorps gir deg et lynkurs i drilling, Ullensaker spelemannslag sørger for musikk på tunet, Foreningen Norden serverer tradisjonell suppe. Ullensaker Historielag og Ullensaker Husflidslag arrangerer leker. Prøv vår aktivitetsløype og bygg hytte med laftesettet. Vi får låne aktivitetshengeren til Ullensaker Frivilligsentral med masse morsomme leker for store og små. 

Alle utstillingene er åpne. Gå ikke glipp av årets temporære utstilling: "I TAKT - en korpsutstilling for hele familien", hvor du kan se filmsnutter av korpslivet på Ullensaker, prøve artige aktiviteter og lære mer om korpshistorien (visste du f. eks at det ikke var lov for kvinner å spille i korps før på 50-tallet!?)

Aud Gunleiksrud stiller ut sine flotte malerier (salgsutstilling). 

På Gardermoen Revival (rett ved museet) kan du blant annet oppleve konsert med Underholdningsvogna, sist sett på TV Norges "All Together Now",  sammen med Jessheims eget storband Travelin' Storband.

Romerike Gammelbilklubbs "Romeriksløpet" danner en perfekt ramme for dagen med nærmere hundre blankpolerte kjøretøy og ekvipasjer. Sjekk ut deres Facebook-side hvis du vil delta.

Ullensaker korforening stiller i tidsriktig antrekk og synger hits fra perioden og Fretex stiller med ny og utvidet stand og hjelper deg å finne din vintage-stil.

Arrangementet varer fra 11:00-16:00. Museumskafeen er åpen. Velkommen!

Program for dagen

11:00: Området åpner med kafè og aktiviteter.

12:30: Eventyrstund med kortreiste eventyr, ved Astrid Skedsmo.

13:00: Ullensaker Spellemannslag lager stemning på tunet.

13:30: Show med Romerike drillklubb (obs væravhengig!)

14:00: Ullensaker Spellemannslag lager stemning på tunet.

14:30: Eventyrstund med kortreiste eventyr, ved Astrid Skedsmo.

16:00: Vi stenger området. Takk for i dag.