Hopp til hovedinnhold

Ditt unike DNA

Hvordan kan du utvikle en ekte autentisk og attraktiv bedrift?

  • Kulturringens Gründergjeng har store visjoner og setter klare MÅL for sine fremtidsrettede og bærekraftige bedrifter i tradisjonshåndverk. Hurra for oss!

Ved å strukturere målene dine, bruke fagkunnskapen din, gi av deg selv og vise verdiene dine, vil du bli den beste eksperten i markedet, og du vil helt klart vinne hjertet til drømmekunden din! – Dette er et av læringsmålene for Gründeropplæringen i Kulturringens Lærlingskole. Viktig ja, men det er ikke nok alene sier Unni Kjus, daglig leder i Kulturringen:

«Vet du at så mange som 70% av Gründerne gir opp eller går konkurs innen 5 år! Det er da ikke rart, siden hele 80% av læring består av mental bevisstgjøring og bare 20% er kunnskapsbasert læring! Med den erfaring og kunnskap jeg har gjennom egen næring, opplæring, som håndverksmester, NLP Coach og tanketrener, har jeg utviklet et helt nytt og banebrytende konsept. Ved å ta i bruk bevisst tanketrening i undervisningen, er Kulturringens konsept helt unikt på nasjonalt nivå. Dette vil løfte Kulturringens lærlinger opp mot nye høyder, og de vil bli sikre vinnere. Vi trener lærlingene til å møte alle utfordringer i en beintøff konkurranse med andre tilbydere i markedet. Dette får vi til, fordi vi har ekstremt stor breddekompetanse i Kulturringen, og lærlingene blir styrket optimalt. Akkurat nå har vi gjennomført et Gründerår for våre heldige lærlinger, og de er allerede i full gang med å etablere egne bedrifter, før de ennå har gjennomført sine svenneprøver.»

Selve undervisningsopplegget er basert på hvordan vi kan hente fram ressursene i oss selv og bli bevisst på egen MESTRING. En bevisstgjøring på vårt ubevisste sinn, gjør at vi kan endre tankesett og mentale mønstre, og ved også å vite hvordan kropp og sinn samhandler, kan vi spille på lag med ressursene våre.

Vi vil kunne skape forventninger til oss selv og sette mål som er gjennomførbare. Gjennom læring og forståelse for hvordan hjernen prosesserer og filtrerer informasjon, samtidig som den sorterer, generaliserer, sletter, forvrenger og tillegger egne betydninger ut i fra følelser og opplevelser, gjør at vi ser sammenhengen mellom språk, kommunikasjon og adferd.

Forståelse for egne og andres overbevisninger, verdier og adferd danner grunnlaget for all utadrettet kommunikasjon. Ved å forstå kunder, gjennomføre salgsprosesser og å kunne by på seg selv, gjør at budskapet vil bli kommunisert på en riktig måte.

«Jeg vet at tanketrening gjennom mental og følelsesmessig mestring vil utgjøre en stor forskjell, og jeg vil at Kulturringens lærlinger skal gå styrket ut og bli blant de aller beste Gründerne. Jeg tar i bruk kraftfulle verktøy og løfter opplæringen til nye nivåer. Jeg vil også at flere andre lærlinger enn Kulturringens lærlinger skal få anledning til å nå sine mål sammen med oss. Det vil kunne bidra til å forankre tradisjonshåndverket til en solid og bærekraftig næring i hele Norge.»

Her kan du lese hele historien om Gründeråret

  • 1/1
    Kulturringens administrative «flying» team. Unni Kjus t.v. og Kristine Kandal-Ilagsmoen t.h. Foto: Øivind Møller Bakken / MiA