Hopp til hovedinnhold
Interiør i en av Tertittens passasjervogner. Seter trukket med brunt skinnlignende stoff. Dobbelseter til høyre for midtgangen, enkeltseter til venstre. I midten av vognen står en støpejernsovn. Piperøret går ut gjennom taket.

Damp til alle anledninger

Skal du feire bursdag, bryllup eller noe annet? Gjør noe spesielt ut av dagen med Tertitten!

I perioden juni-desember er det mulig å leie Tertitten til privat kjøring.

Praktisk informasjon

Antall plasser: Inntil 141 passasjerer

Pris: Fra 20000,-  + mva for damplokomotiv.


Kontakt oss for utleie

E-post: urskog.holandsbanen@mia.no
Telefon: 47 25 64 15

Visning etter avtale.

 • Interiør fra en andre-klasses passasjervogn på Urskog-Hølandsbanen. To tre-seters sofaer i flaskegrønn plysj er plassert mot hverandre i vognens lengderetning. To stoler har ryggen mot kortveggen, en på hver side av utgangsdøren.
  1/4
 • Interiør i en av Urskog-Hølandsbanens passasjervogner for tredje klasse. I forgrunnen en vedovn i støpejern. Passasjerseter trukket med brunt skinnlignende stoff. Flaskegrønt tregulv.
  2/4
 • Interiør i en av Urskog-Hølandsbanens passasjervogner for tredje klasse. I forgrunnen ligger en hvit rund hatteeske på en hattehylle. I bakgrunnen skimtes vognens andre klasse-avdeling.
  3/4
 • Interiør i en av Urskog-Hølandsbanens passasjervogner for tredje klasse. I forgrunnen ses et emaljeskilt med teksten Røkning forbudt. Det er sort tekst på hvit bakgrunn. I bakgrunnen ses vognens passasjerseter trukket i brunt skinnlignende stoff.
  4/4
Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1