<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

Det store togrøveriet 2018 - Ny dato: 19. august!

 • LF2A9390.jpg
  1/3
  Jørgen Kirsebom
 • LF2A9540.jpg
  2/3
  Jørgen Kirsebom
 • Underveis.jpg
  3/3
  Øystein Johnsen

Årets togrøveri finner sted søndag 19. august, så finn fram kruttlappene og gjør dere klare! Før hver togavgang kan du se et spennende skuespill vedstasjonsbygget. Jakten på røverne fortsetter på togturen.

Finn fram cowboyhatten! 

Barn og voksne oppfordres til å kle seg i cowboyklær. Men alle er hjertelig velkommen til å bli med på arrangementet, også i vanlige klær. Det er lov å ha med kruttlappistoler.

Obs! 

Det vil bli skutt med blankskudd og startpistoler under arrangementet. Skuddene knaller høyt og vi ønsker å gjøre foreldre oppmerksomme på dette. Spesielt på Sørumsand stasjon hvor publikum kommer tett på skuespillet med skuddsalver mellom banditter og sheriffer, kan små barn bli litt redde. Anbefalt aldersgrense er 4-10 år.  Det kan være lurt å bruke hørselvern. 

Aktiviteter

Det vil skje mye i Stomperudparken ved Sørumsand stasjon denne dagen. Blant annet Linedance i parken ved Skedsmo Western Club. 

Praktisk informasjon

Vi kjører fire avganger denne dagen, alle tur/retur Sørumsand –Fossum  

Skuespillet starter 20 minutter før hver togavgang. Det er viktig at billetter kjøpes i god tid før skuespillet starter, da billettluken er stengt under skuespillet. Billettluken åpner kl. 09:00 for salg til første togrøveri. Det selges kun 3. klasse billetter denne dagen.

Tider for skuespill /Togrøverier:
Kl. 09:40, 11.15,  13.00 og 14.40

Priser barn/honnør kr. 100,- og voksen kr. 150.- 

Det er dessverre ikke mulighet til å reservere, bestille eller forhåndskjøpe billetter til togrøveri. Billetter kjøpes i billettluken i forkant av hver avgang, og vi selger til en og en avgang av gangen. 

Togturen varer 1 time og 20 minutter.

Vi vil gjerne få sende en stor takk til den lokale «gjengen» i Sørum Western Raiders, som trofast stiller opp år etter år, så vi får gjennomført togrøveriene! Dere sprer mye glede til både små og store cowboyer, som elsker det årlige showet!