<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />
 (Foto/Photo)

Nyttig informasjon

Smitteverntiltak: 

  • Desinfeksjonsmiddel vil være tilgjengelig for alle reisende på Sørumsand stasjon slik at man kan ta en liten vask av hendene før man tar plass i toget og etter endt tur. Toalettene er åpne slik at man også kan vaske seg på hendene om man heller vil det.
  • Mellom hver avgang desinfiserer togpersonalet alle håndtak og flater som blir berørt i løpet av en tur. Toalettene blir også gått over i løpet av dagen med desinfeksjonsmiddel.
  • Vi selger ikke billetter i billettluka (foreløpig ikke avklart for 2022), alt foregår via nettet. Konduktørene kommer heller ikke til å gå gjennom vognene for å klippe billetter underveis. Dette for å sikre arbeidsplassen til de frivillige som kjører togene våre og for å ha så lite nærkontakt med de reisende som mulig.

Barnevogner: Vi har plass til 5 barnevogner pr. togavgang i konduktørvogna. Henvend deg til personalet eller konduktørene våre for hjelp. De som ikke trenger å ta med barnevognene på toget, kan plassere disse på plenen langs med stasjonsbygningens venstre side. Det er alltid betjening på Sørumsand stasjon som vil passe på vognene mens dere er på togturen.

Rullestoler:  Våre gamle vogner er dessverre ikke så veldig rullestolvennlige med høye stigtrinn, og trange ganger. Store elektriske rullestoler klarer vi ikke ta med, men lette sammenleggbare kan vi ta med i konduktørvognen. Ta gjerne kontakt med oss om dere ønsker mer informasjon.

Toaletter: På Sørumsand er det to toaletter i den lille gule bygningen til høyre for stasjonsbygget. På Fossum er det to toaletter inne på Velhuset.

Stellerom: Det er nedfellbart stellebord på det ene toalettet på Sørumsand, samt på Fossum Velhus.

Kiosk: Kiosken på Fossum selger kaffe/te.

Hunder: Hunder er tillatt i vognene, men reisende henstilles til å ta hensyn i tilfelle medpassasjerer har allergier eller er redd hunder. Hundeeier har selv erstatningsansvar i tilfelle ødeleggelser. 

Har du spørsmål?