<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

Søk sommerjobb 2021 ved flere av MiAs museer på Romerike!

 • Gamle Hvam (Foto/Photo)
  Foto: Ingrid Aas/MiA

Vi søker personer som

 • har interesse for/kunnskaper i historie
 • har formidlingsglede og formidlingsevne
 • tar ansvar og liker å jobbe selvstendig
 • er nøyaktig og samvittighetsfull
 • snakker norsk og engelsk
 • er over 18 år

Opplæring vil bli gitt. Lønn etter tariff.

Søknadsskjemaet finner du nederst på siden. Frist 12. februar 2021

Eidsvoll bygdetun

Helgejobb juni-august, samt enkelte arrangementsdager høsten 2021

Arbeidsoppgaver: Omvisning i utstillinger og i museumsbygningene, vertskapsrolle og servicearbeid, kafé, dagsoppgjør, opp- og igjenlåsing av bygninger og utstillinger, enkelt renhold og stell av museumsområdet.

Gamle Hvam museum

Her tilbyr vi to forskjellige jobbtyper:

 1. Vertskap, omvisning, kafé og renhold. Periode: 23. mai til 22. august. 
 2. Arbeidsoppgaver: Vertskapsrolle og servicearbeid, holde omvisninger, arbeid i kjøkken og kafé, renhold og stell inne og ute, dagsoppgjør, opp- og igjenlåsing av bygninger, noe enkelt stell av dyr.

 3. Drift: Stell av uteområder og dyr. Periode: Heltid i driftsleders ferie tre uker i juli. Det kan også bli behov for hjelp i mai, juni og august etter nærmere avtale. 

Arbeidsoppgaver: Plenklipping og generelt arbeid med stell og vedlikehold av utendørsområder, samt stell av dyr.

Ullensaker museum

Deltidsjobb fra 16. april -12. september (mest helgearbeid), samt enkelte arrangementer.

Arbeidsoppgaver: Omvisning i utstillinger og i museumsbygningene, vertskapsrolle og servicearbeid, kafédrift, dagsoppgjør, opp- og igjenlåsing av bygninger og utstillinger, rydding og renhold, og enkelt stell av museumsområdet. Hjelp på arrangementer som Barnas dag, Halloween o.l

Stein skole

Deltidsjobb i perioden 29. mai -31. august (mest helgearbeid).

Arbeidsoppgaver: Vertskapsrolle med omvisninger i alle museumsbygningene og i kunstgalleriet, kafédrift og servering, dagsoppgjør, opp- og igjenlåsing av bygninger og utstillinger, rydding og renhold.

Funnefoss industriarbeidermuseum

Helgejobb i perioden ca. 22. juni-22. august. Muligens også noen helger før og etter.

Arbeidsoppgaver: Vertskapsrolle, formidling av lokalhistorien på Opakermoen, drift av kafé, dagsoppgjør, opp- og igjenlåsing av bygninger, renhold og enkelt stell av området. 

Skedsmo bygdemuseum

Helgejobb i perioden 1. juni-30. september, samt enkelte arrangementer før og etter.

Arbeidsoppgaver: Omvisning i utstillinger og i museumsbygningene, vertskapsrolle og servicearbeid, kafédrift, dagsoppgjør, opp- og igjenlåsing av bygninger og utstillinger, rydding og renhold, og enkelt stell av museumsområdet.

Aurskog-Høland bygdetun

Søndagsjobb 30. mai-15. august. Samt enkelte arrangement høsten 2021.

Arbeidsoppgaver: Omvisninger i utstillinger og bygninger, vertskapsrolle og servicearbeid, kafé og middagsservering. Oppgjør, opp- og igjenlåsing av bygninger, og renhold og stell av museumsområdet.

Lørenskog bygdemuseum

Sommerjobb 1-2 dager i uka i perioden ca. 22. juni-22. august, delvis helgearbeid. Muligens også enkelte dager/arrangementer før og etter. 

Arbeidsoppgaver: Vertskapsrolle, omvisninger, drift av kafé, dagsoppgjør, opp- og igjenlåsing av bygninger, renhold og enkelt stell av området.