<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

Historisk Halloween på Huseby

Det er igjen den tiden på året da mange finner fram kostymer, sminke og gresskar for å feire Halloween. Vi på museet gjør det på vår helt egen måte.

  •  (Foto/Photo)

Historisk tilsnitt

Sammen med Husebyspelene gjennomføres Halloween med en fot i det historiske. Skikkelser som har levd på gården tidligere dukker opp i ulike settinger og publikum får mulighet til å bli kjent med stedets historie. Bygningene utgjør den perfekte settingen for en litt skummel stemning i høstmørket, for den som liker slikt. Men for all del, det er lov å hygge seg inne med gresskarutskjæring og noe å bite i. Du bestemmer helt selv hva du vil bli med på!

Museet åpner kl 12 og holder kafeen åpen fram til kl 16, da med mulighet for gresskarutskjæring og maskelaging. Så stenger vi dørene for å forberede spøkelsesjakten. Kl 18 til 20 er det muligheter for å la seg skremme! Anbefalt aldersgrense er 6 år. Inngang 100kr. Vi vil begrense antall innendørs til enhver tid, og spøkelsesjakten vil foregå gruppevis. Mat og drikke er inkludert.

Velkommen!