<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

Fra viking til pilegrim

Fra Skedsmo kirke vil vi vandre oldtidsveien ned mot Farseggen. Her vil vi gå tilbake til vikingtid, da hovet og tinget var viktige maktsymboler, hvor man tilba de norrøne guder og til den tid da Olav Haraldsson ble kalt Digre og var fiende av folket på Raumariki.

 • (Foto/Photo)
  1/2
  (Bilde 1 av 2)
 • (Foto/Photo)
  2/2
  (Bilde 2 av 2)

Bli kjent med vår eldre lokalhistorie på en annerledes reise tilbake i tid. På veien vil du møte rollefigurer som representerer ulike tider.Fra Skedsmo kirke vil vi vandre oldtidsveien ned mot Farseggen. Her vil vi gå tilbake til vikingtid, da hovet og tinget var viktige maktsymboler, hvor man tilba de norrøne guder, og til den tid da Olav Haraldsson ble kalt Digre og var fiende av folket på Raumariki.Etterhvert som vandringen tar til vil vi vende tilbake i en tid hvor pilegrimene vandret på den samme stien, men da med målet om å nå Olav den hellige. Få en smakebit av Skedsmo sin gamle historie.

Varighet ca. 1,5 - 2 timer. Pris kr 100 for voksne, barn går gratis. Maks antall vandrere er 25 stykk. Billetter må bookes på forhånd.

Tider:

20. juni kl 13

15. juli kl 13

29. juli kl 13 og kl 16

2. sep kl 13

Prosjektet er i samarbeid med lokale kulturarbeidere.