Hopp til hovedinnhold

Salgsbetingelser

Her kan du gjøre deg kjent med gjeldende salgsbetingelser for handel på mia.no, i MiAs nettbutikk og museumsbilett.no

MiA - Museene i Akershus benytter online betalingsløsning for salg på nett. Når du handler våre produkter på mia.no / museumsbillett.no aksepterer du våre vilkår for kjøp. 

For mer informasjon, vennligst les våre bestillingsvilkår som er vist nedenfor. Har du spørsmål, kontakt oss gjerne. Se informasjon for kontaktinformasjon lenger ned på denne siden.

Produktinformasjon og priser

De ulike produktene som selges er beskrevet der de er gjort tilgjengelig for salg. Alle priser er oppgitt i norske kroner. Billettpris er inklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før transaksjonen gjennomføres og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og eventuelle leveringskostnader. Hvis banken tar gebyr for kortbruk kommer dette i tillegg. 

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel.

Ekspedering av ordre og leveranse

Når du har betalt for billett eller medlemskap vil du bli sendt tilbake til våre nettsider hvor en oppsummering av bestillingen blir tilgjengelig. Du vil også motta en e-post med kvittering og vedlagt billett eller medlemskap i PDF-format. Dette er kjøpsbeviset ditt som du må medbringe og fremvise ved inngangen til arenaen du skal besøke.

Du er ansvarlig for at riktig og virksom kontaktdata oppgis. Dersom e-posten ikke mottas innen forventet tid anmodes du om å sjekke spamfilteret, boksen for useriøs e-post og/eller kontakte MiA - Museene i Akershus på e-post eller telefon.

Personopplysninger

MiA - Museene i Akerhus behandler persondata ifølge Lov om behandling av personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne registre.

Kortinformasjon

Når du handler hos MiA - Museene i Akershus blir betalingen behandlet av Netaxept, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og Mastercard/Eurocard. All informasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Ditt ansvar

Du er selv ansvarlig for å kjøpe riktig produkt i riktig antall, oppgi riktig kontaktdata, betale til rett tid, samt ta vare på det vedlagte pdf-dokumentet. Ved eventuelle mangler ved tjenestene plikter du å reklamere innen rimelig tid. 

Reklamasjon og angrerett

Det er viktig at du forsikrer deg om at du har valgt riktige produkter før reservasjonen bekreftes. Vi kan ikke refundere billetter som allerede er kjøpt eller bytte disse mot andre billetter. 

MiA - Museene i Akerhus

Organisasjonsnummer: 974294915
Besøksadresse: Strømsveien 74, 2010 Strømmen
Postadresse: Postboks 168, 2011 Strømmen
Telefonnummer: +47 47 47 19 80
E-post: post@mia.no