<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

Roald Amundsens hjem er stengt

Roald Amundsens hjem må dessverre fortsatt holde stengt. Forholdene ved Roald Amundsens hjem er slik at vi ikke kan overholde avstand mellom de besøkende mht. smittevern.

Besøkssenteret vil også være stengt så lenge vi ikke kan slippe publikum inn i hovedhuset. Vi vil annonsere gjenåpning på nettsidene og facebook så snart det lar seg gjøre.


Roald Amundsen app

Uteområdene, med hagen og kyststien er alltid åpne og med vår guide-app kan besøkende utforske Roald Amundsens hjem og historier knyttet til stedet på sin egen mobil.

Omvisning

En omvisning i Roald Amundsens hjem gir en uforglemmelig opplevelse av polarheltens liv og ekspedisjoner. Huset står nestene uendret slik han etterlot det i 1928. Du får gå fra rom til rom og våre dyktige guider forteller om alle gjenstandene som vitner om Amundsens fantastiske reiser og hans privatliv.

Praktisk info

Alle som ønsker å komme inn i Roald Amundsens hjem må følge en omvisning. For å være sikret plass på ønsket omvisning må billetter kjøpes på forhånd.

En omvisning varer ca. 40 minutter. Det er maksimalt plass til 10 besøkende per omvisning. Omvisninger er ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Privat omvisning

Grupper kan i perioden 18. mai–18. september få omvisning etter avtale ved å kontakte Follo museum på follo.museum@mia.no.