<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=2043410902496899&ev=PageView &noscript=1"/>

Teaterskole i Høstferien

Oslofjordmuseet inviterer til to dagers teaterskole med forestilling i høstferien. Mandag-tirsdag og onsdag-torsdag.

  •  (Foto/Photo)
    1/1

Vi inviterer til et spennende dramaprosjekt på Oslofjordmuseet. Prosjektet går ut på å lage en forestilling med og for barn med utgangspunkt i Oslofjorden og egne og andres minner og historier knyttet til den. I tillegg vil vi rette et lys på utfordringene vi har med klimaendringer og hvordan disse påvirker fjorden. Sammen med barna ønsker vi å se om vi kan finne noen løsninger på disse utfordringene. 

Over to dager i høstferien skal vi sammen lage og spille forestillingen.  Dette er et kurs som som passer for barn på mellomtrinnet og som har et engasjement for fjorden vår og for teater. Man trenger ikke å ha erfaring med å stå på scenen. Kurset varer fra kl. 10-15 på dag 1, og 12-18 på dag 2 etterfulgt av forestilling på kvelden. 

Det er satt opp to runder med kurs slik at man kan velge det som passer best.

  • Kurs 1: mandag 3. oktober - tirsdag 4. oktober
  • Kurs 2: onsdag 5. oktober - torsdag 6. oktober 

Kurset koster 300 og man får dekket mat for begge dagene (2x enkel lunsj og en middag før forestilling). 

Påmelding innen 26. september 

Møt våre dramainstruktører

Hei dere, kanskje dere lurer på hvem vi er? Vi kan jo fortelle litt kort om oss selv. Vi er Caroline Halvorsen (28 år) og Linda Andersen (27 år) og skal være instruktørene deres på disse spennende dagene. Vi bor begge to i Oslo, men kommer opprinnelig fra Moss og Kristiansand. Vi traff hverandre første skoledag på OsloMet og har jobbet mye sammen siden. Vi har begge bachelor i Drama- og Teaterkommunikasjon i tillegg til et år med Praktisk-Pedagogisk utdanning. 

Tidligere har vi hatt en teatergruppe sammen hvor vi instruerte barn i alderen 8-14 år i teater og ellers jobber vi på ulike museer hvor vi blant annet har besøk av skoleklasser gjennom Den Kulturelle Skolesekken.

  •  (Foto/Photo)
    1/1