<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

Slik finner du oss

Oslofjordmuseet ligger i Vollen i Asker kommune med fjorden som nærmeste nabo. Det finnes flere måter å komme seg til museet på:

Adresse: Oslofjordmuseet, Chr. Jensens Vei 8, 1390 Vollen

N 59° E 010°

Bil

Oslofjordmuseet ligger langs riksvei 165 på vei mot Slemmestad. Det er godt merket avkjøring i Vollen sentrum. Parkeringsplasser finner man ved hurtigbåtkaia like ved, og videre mot Arnestad skole. Det koster 25 kr. for en hel dag. Det er to handicap-plasser rett utenfor museet. 

Båt

Oslofjordmuseet har egen museumshavn. Her stilles det ut båter i en egen utstilling. I tillegg kan besøkende til museet komme sjøveien og legge til her. 

Ønsker du å leie selskapsbåt er det muligheter for å legge til kai ved museet. Gi gjerne beskjed i forkant.

Buss

Det er lett å reise kollektivt til Oslofjordmuseet. Rute 250 mellom Slemmestad og Oslo går rett gjennom Vollen Sentrum, og det tar kun et par minutter å gå ned til museet fra busstoppen. Bussen går to ganger i timen. 

Rutebåt

Man kan også reise med båt for å komme til Vollen. Hurtigbåten går flere ganger om dagen i ukedagene, og hurtigbåtkaia ligger rett ved museet. Ruter har også helgeruter om sommeren.

Gå eller sykle

Man kan også sykle til Oslofjormuseet. Kyststien går rett forbi museet og det er en flott tur. Sykkelparkering ved museets inngang. 

Kart over Vollen

  • 1/1