Hopp til hovedinnhold

Oslofjordmuseets venner inviterer!

Velkommen til en unik kveld, dedikert til brettseilingens fascinerende reise gjennom tidene! Vi åpner dørene til museets foredragssal for alle brettseilerentusiaster, fra nybegynnere til erfarne utøvere, for å utforske historien og potensialet til brettseilingen i Oslofjorden.

  • 1/1

Tirsdag, 21.november, kl. 19-21, på Oslofjordmuseet 

Bli med oss på en spennende samling hvor vi dykker ned i brettseilingens utvikling og utforsker mulighetene for en ny gullalder. To erfarne seilere vil guide oss gjennom historiske øyeblikk og de nyeste trendene. 

Program

Det er invitert flere kjente vindsurfing- pionerer som deler anekdoter og erfaringer:

  • Jan Wanggaard tar oss med på en reise fra brettseilingens begynnelse frem til i dag, med fokus på iQFOiL i OL 2024 og den nyeste "state of the art" wingfoil-teknologien.
  • Håkon Nissen-Lie presenterer Asker-seilernes imponerende meritter i VM 77, VM 78, VM 81 og OL 88.
  • Henning Sæther går tilbake i tid, viser bilder fra 1972-1975 og forteller hvordan brettseilingen har formet seg gjennom årene.
  • I tillegg til de informative foredragene vil Surfesjappa være til stede for å demonstrere wingfoilen og vise hvor enkelt det er å lære wingfoiling. Dette er en fantastisk mulighet til å utforske brettseilingens spennende verden og kanskje finne inspirasjon til din egen seileventyr!

Sett seil mot kunnskap og moro på museet i Vollen – Oslofjordmuseets venner ser frem til å arrangere en uforglemmelig kveld med retrovibber og vindsurfing-nostalgi!

Gratis inngang: Vi ønsker alle hjertelig velkommen uten inngangsbillett denne kvelden, som er åpen for alle! Vi setter imidlertid pris på en frivillig støtte til Oslofjordmuseet gjennom Vipps fra de som har mulighet til å bidra. Din sjenerøse støtte vil bidra til å styrke museets engasjerende arrangementer og aktiviteter.