Vi har invitert Ingrid Abusdal, soppekspert, som vil fortelle om hvorfor det lønner seg å kjenne til lokale sopparter, og hvordan slik kunnskap kan gi både trygghet og glede på tur i naturen.
Etter innlegget blir det smaksprøver av tre ulike soppretter, tilberedt av frilufts- og soppentusiast Duncan Philip Jones. Han deler sin lidenskap for mat og natur gjennom retter som løfter fram sesongens beste råvarer fra Oslofjorden.
Arrangementet passer for alle som er nysgjerrige på naturens spiselige mangfold – enten du er en erfaren sopp-plukker eller bare vil nyte en god lunsj i hyggelig selskap.
Påmelding: Vi ønsker gjerne at du melder deg på via telefon, e-post eller Facebook-arrangementet, slik at vi kan planlegge serveringen – men det er selvfølgelig helt greit å komme uten påmelding også.
Gratis inngang. Pris for lunsjen: kr 100,- (inkludert kaffe)
Meny
- Kremet Oslofjord-soppsuppe med fløte, grønnsaker, steinsopp og piggsopp servert med vill gressløk.
 - Oslofjord-quiche Lorraine fylt med svart trompetsopp, traktkantarell, bacon, løk, cheddar og frittgående egg, toppet med parmesan og vill gressløk.
 - Alle får med Oslofjord umami-krydder til å bruke på rettene
 - Maten serveres med ferskt brød og smør.