Hopp til hovedinnhold

Familieprogram i høst

Vi har satt sammen et program til både små og store, med fokus på læring, utforskning og skaperglede.

  • 1/1

Her er noen smakebiter på det som venter dere i løpet av høsten 2023

Barnas NM i krabbefiskeBli med på en spennende dag med krabbefiske i Vollen, 10. september! Familier og barn i alle aldre kan delta i aktiviteten. Vi lærer om krabber, deres habitat og hvordan man fisker dem forsiktig. En morsom og lærerik opplevelse for små og store krabbefiskere.

I høstferien er museet åpent alle dager! Sammen med Vollen Nærmiljøsentral tilbyr vi  daglige utendørsaktiviteter for hele familien. Så inviter med familie og venner til en dag med utendørs moro! Vi har organisert morsomme spill, aktiviteter og konkurranser som passer for alle aldre. Ta med matpakken og nyt en flott dag sammen med oss på museets vakre område, eller bruk anledningen til å bli kjent med museet i Vollen.

Vi har eget høstferieprogram for SFO-grupper i uke 40.

Maritim Halloween. Bli med på en skummel og spennende søndag ettermiddag på Oslofjordmuseet! Vi pynter museet i skumle farger, og det blir aktiviteter hodeskallejakt i Barnas Oslofjord og historielesing på forskjellige språk. Ta med familien og opplev en annerledes og morsom Halloween-feiring med oss.

Hold deg oppdatert på våre nettsider og sosiale mediekanaler for mer informasjon om hvert enkelt arrangement. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Oslofjordmuseet!