Hopp til hovedinnhold

Velkommen til museets ferietilbud for SFO-elever!

Vil dere være med på en spennende opplevelse utenom skolen? Vi tilbyr lærerike og lekne ferieaktiviteter for skoleelever i SFO-alderen gjennom hele skoleåret. Uansett om det er sommer-, høst- , jul- eller vinterferie, har vi et ferie-formidlingsopplegg med program som passer for alle nysgjerrige barn.

Sommerferie: I løpet av sommeren inviterer vi skoleferiebarn til å utforske våre utstillinger og delta i morsomme og pedagogiske aktiviteter. Vi har omvisninger og uteaktiviteter i kombinasjon med fri lek.  

Høstferie er en fantastisk tid å oppdage museet! Se programmet for ferien i uke 40 her.

Jul- og vinterferie: I uke 50 tilbyr vi et opplegg som gir anledning til å lære om maritime juletradisjoner. Programmet kommer snart!

Gratis for SFO-grupper. Oslofjordmuseet ønsker å gi barn som ikke reiser i ferien en opplevelse. Ferieoppleggene gratis for SFO-grupper. Vi ønsker å gjøre læring morsomt og tilgjengelig for alle, og vi håper at våre aktiviteter vil inspirere og engasjere barna.

Påmelding: For å delta i våre ferieopplegg, vennligst kontakt oss for påmelding. Plassene kan være begrenset, så det er viktig å reservere tidlig.

Send oss en epost eller ta kontakt på telefon: oslofjordmuseet@mia.no, 40606635.

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til et besøk med gode opplevelser og læring i skoleferien. Hold dere oppdatert på våre kommende arrangementer, inkludert ferieprogrammet, ved å følge oss på sosiale medier eller besøke nettsiden vår jevnlig.