Hopp til hovedinnhold

Velkommen til museets ferietilbud for SFO-elever!

Vil dere være med på en spennende opplevelse utenom skolen? Vi tilbyr lærerike og lekne ferieaktiviteter for skoleelever i SFO-alderen gjennom hele skoleåret. Uansett om det er vinter-, sommer- eller høstferie, har vi et ferie-formidlingsopplegg med program som passer for alle nysgjerrige barn.

Vinterferie 2024I uke 8 arrangerer vi et spennende aktivitetsopplegg dedikert til båtbygging. Oslofjorden har en rik historie innen båtbygging, og det er både lærerikt og morsomt å utforske kunsten av å bygge en flytende konstruksjon selv. Dette året inviterer museet til et kreativt båtverksted. Se mer detaljert program her.

Sommerferie: I skoleferien før og etter fellesferien inviterer vi SFO-grupper til å utforske både utstillinger og nærmiljøet ved fjorden. Bli med på morsomme og lærerike aktiviteter, inkludert omvisninger og utendørs moro, alt sammen kombinert med herlig fri lek. Vi gleder oss til å dele inspirerende øyeblikk med dere! Mer detaljert program kommer til våren.

Høstferie er en fantastisk tid å oppdage Oslofjordmuseet! Bli med på vår sjarmerende kystquiz-løype, utforsk utendørs leker tilgjengelige på kystkultursenteret rett ved museet. Inne på museet skal vise frem noen av utstillingsskattene våre. Et mer detaljert program vil bli til våren.

Gratis for SFO-grupper. Oslofjordmuseet ønsker å gi barn som ikke reiser i ferien en opplevelse. Ferieoppleggene gratis for SFO-grupper. Vi ønsker å gjøre læring morsomt og tilgjengelig for alle, og vi håper at våre aktiviteter vil inspirere og engasjere barna.

Påmelding: For å delta i våre ferieopplegg, vennligst kontakt oss for påmelding. Plassene kan være begrenset, så det er viktig å reservere tidlig.

Send oss en epost eller ta kontakt på telefon: oslofjordmuseet@mia.no, 40606635.

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til et besøk med gode opplevelser og læring i skoleferien. Hold dere oppdatert på våre kommende arrangementer, inkludert ferieprogrammet, ved å følge oss på sosiale medier eller besøke nettsiden vår jevnlig.