<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

Bestille omvisning

Museet har en stor samling fritidsbåter og viser Oslofjordens betydning for arbeid og fritid, miljø og næring, og gir økt kunnskap om båter og kysthistorie fra regionen. Omvisning kan bestilles for grupper som kun ønsker å besøke utstillingen, eller i samband med selskap og arrangementer. En omvisning kan vare fra 30 til 60 minutter.

  • DSC_1062.JPG

Aktuelle temaforedrag

-Båtbyggerne i Vollen fra 1840 og framover med hovedvekt på Anker og Jensens båtbyggeri og byggingen av Maud i Maudbukta. 

-Polarskuta Maud 

- Badelivets historie i Oslofjorden

- Øyhopping i Vestfjorden

-Veas og vannkvaliteten i Oslofjorden 


Filmer vi viser: 

-Oslofjorden – Vår badeplass? (kort film fra 1953 om forurensingen i fjorden – passer godt sammen med Veas-utstillingen)

-Kort film om ferielivet på Langåra fra 1953 (den mest populære ferieøya i Oslofjorden)

- Europeweek 1917. Meterbåtseilas. 


VEAS

Når det gjelder VEAS-utstillingen kan vi kjøre et eget opplegg for kun dette temaet. Vi kan vise filmer i auditoriet om vannkvaliteten i Oslofjorden og har en vinkling i formidlingen på utviklingen fra 1950-tallet frem til i dag.

 Man kan velge det som synes mest interessant og gi oss beskjed om hva som er ønskelig. Vi kan holde oss til ett spesifikt tema, eller kjøre en generell omvisning alt etter behov.

Pris for omvisning utenom åpningstid er kr. 60 per person med en minstepris på kr. 1000 for grupper. 


For spørsmål og bestilling, kontakt oss på: 

oslofjordmuseet@mia.no

Tlf: 4060 6635