<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

Foredrag: Arktisk Seilekspedisjon

- Et kappløp mot storm og is

  •  (Foto/Photo)

Northwest Passage / Alaska, høsten 2018: Amerikanske og canadiske myndigheter stenger av passasjen for lystbåter. Rekordmengder med is har allerede tvunget 17 båter til å snu, én har sunket. Bosetningene langs kysten venter desperat på årets første forsyningsskip. Inne i passasjen befinner det seg fortsatt to seilbåter, en av dem er ”Infinity“.

I samarb. med: Kongelig Norsk Seilforening, Amanda Sailing og Båtens Verden

Amanda Sailing består av Linn Charlotte Klund og Paul Lübbe. I 2013 forlot de europeiske farvann for å seile jorda rundt med egen båt. Siden den gang har de krysset to verdenshav, utforsket det søramerikanske kontinentet og tilbrakt et år på en sydhavsøy. Etter å ha lagt mer enn halve kloden under kjølen møtte de ”Infinity” i Sør-Stillehavet. Raskt bestemte de seg for å bli en del av det internasjonale mannskapet og begi seg ut på sitt hittil største eventyr gjennom den sagnomsuste Nordvestpassasjen.

Nå er duoen på turné gjennom Europa for å skildre Arktis-ekspedisjonens formål og strabaser. Foredraget har bl.a. blitt presentert på sjøfartsmuseet i Rostock og Den Canadiske Ambassade i Oslo. Bli med på et spennende polarventyr med førstehåndshistorier, dramatiske bilder, video- og droneklipp presentert av jordomseilerparet Linn Charlotte og Paul.