<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

Om Museumstjensten

Vi bevarer og forsker på Akershus

Våre arbeidsområder

Museumstjenesten er en faglig enhet i MiA. Vi samler på arkiver og gjenstander, og bevarer dem for fremtiden. Fotoavdelingen bevarer og formidler Akershusbilder. Dokumentasjon og formidling av museale objekter er en del av vår virksomhet. Konservatorene våre forsker på samlingene og på viktige historiske forhold i nåtid og fortid. Vi skriver artikler basert på forskningen og bidrar under utvikling av utstillinger. Museumstjenesten holder til på Strømmen, men har hele Akershus som vårt geografiske arbeidsområde.

Enhetene Akershus bygningsvernsenter og Tradisjonshåndverk ligger under Museumstjenesten, som også har en fotobevaringsavdeling og en konserveringsavdeling. Museumstjenestens medarbeidere har spesialkompetanse innenfor ulike museumsfelt.

Kontakt oss

Museumstjenesten holder til i Museumsfabrikken på Strømmen i Skedsmo gamle Rådhus sammen med MiAs administrasjon og kommunikasjonsavdeling.

Postadresse: Strømsveien 74, Postboks 168, 2011 Strømmen
Besøksadresse: Strømsveien 74, 2011 Strømmen
E-post:  post@mia.no
Telefon: +47 4747 1980

Ansatte

Museumstjenstens ansatte har spesialkompetanse innenfor ulike museumsfelt.