<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />
Museene i Akershus
Photo/Background /

Kortreiste matopplevelser

hos MiA - Museene i Akershus

Photo/Background /

Lunsj med god samvittighet

Lørenskog bygdemuseum

Uansett hvordan sommerværet blir, kan du både kjøle deg ned eller varme deg med hjemmelagde godbiter fra kafeen på Lørenskog bygdemuseum. Maten er basert på årstiden og økologiske råvarer, så langt det går.

Photo/Background /

Glemte du matpakken hjemme? Ikke noe problem!

Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren

I kafeen på Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren finner du hjemmelaget ostesmørbrød, kaker og Roma-brus, som kan nytes før, under eller etter du går på oppdagelsesferd i det vakre naturreservatet.

Photo/Background /

Luksuriøst og lokalt

Linderud gård

På staselige Linderud gård kan du nyte sommerlig eplemost fra hagen og hjemmebakt, luksuriøs Mor Monsen-kake.

Photo/Background /

Forfriskninger i sjøluft

Oslofjordmuseet

I idylliske Vollen finner du Oslofjordmuseet. I kafeen finner du deilig is, brus, lokale bakevarer og nytraktet kaffe, som du kan nyte i finværet på museumsbrygga.

Photo/Background /

Historisk gode vafler

Asker museum

I stemningsfulle Kafé Gunhild finner du Asker museums historisk gode vafler, rundstykker, kanelsnurrer, is, brus, eplesaft, kaffe og te. 

Photo/Background /

Langs Glommas bredder

Fetsund lenser

I rustikke omgivelser på Fetsund lenser står det mange lokale fristelser på menyen, som Rosenberg-pølser, Gårdsis fra Bamsrudlåven, brygg fra Taraldrud gårdsbryggeri og mer! På søndager er også grillboden åpen.

Photo/Background /

Kjøl deg ned på friluftsmuseet

Follo museum

Har du vært en tur i Seierstenmarka og trenger en hvil? Eller blitt mett på friluftsmuseets kulturhistorie, men sulten på en is eller to? Ta en velfortjent pause i kafeen på Follo museum.