Mat og drikke Lyst til å prøve noe nytt? Vi serverer deg noen av våre økologiske favorittoppskrifter. Potetsuppe Potetsuppe Oppskriften til potetsuppa som Bygdekvinnelaget serverte på høsttakkefesten. Ferskost Ferskost Lag ferskost av surmelk hjemme på kjøkkenbenken! Mandelboller Mandelboller Deilig gjærbakst fylt med mandelmasse og vaniljekrem! Surdeigspannekaker Surdeigspannekaker Oppskrift Rødbete- og sjokoladekake Rødbete- og sjokoladekake En kraftig og smakfull kake med ferske rødbeter. Ramsløkpesto Ramsløkpesto Våren er i anmarsj! Skulerudvafler Skulerudvafler Her er oppskriften på de sagnomsuste vaflene fra leikarringen Hunar. Sjokolademuffins Sjokolademuffins Klassiske sjokolademuffins som var en slager på 90-tallets barnebursdager. Langtidshevet speltbrød Langtidshevet speltbrød Server rykende ferske brød til kveldsmat Varm sjokolade Varm sjokolade Kan det friste med en kopp varm sjokolade? Bitter eller søt, det er opp til deg. Havreboller Havreboller Lite slår duften av fersk gjærbakst. Her får du oppskriften på mettende havreboller uten melk og egg. Urkornsnurrer Urkornsnurrer Med Dala landhvete Grete Lills morgendrink Grete Lills morgendrink Få en frisk start på dagen Bringebær- og sitronkake Bringebær- og sitronkake Smaken av sommeren Fermentert ketchup Fermentert ketchup Smaksrikt tilbehør Ninas skvallerkålpai Ninas skvallerkålpai Prøv ugress i matlagingen. Neslesuppe Neslesuppe Sank ugress mens skuddene er små og lag en velsmakende suppe til kveldsmat. Mandelkake Mandelkake Havremelsgrøt Havremelsgrøt Havremelsgrøt kan være alt annet enn en tung og seig opplevelse. Prøv selv! Fastelavnsboller Fastelavnsboller Ingen fastelavnssøndag uten boller med krem. Lyst til å prøve noe nytt? Bak bollene med urkorn og fyll de med mandelmasse, det vil du ikke angre på!