<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

Filmkveld - Uår

Velkommen til filmkveld med debatt, quiz og økologisk popcorn. Gratis inngang!

I samarbeid med Lørenskog økolag inviterer vi til en visning av dokumentaren "Uår". Etter visning inviterer vi alle til en debatt, quiz og økologisk popcorn. 

Filmlengde: 29 min

Landhandelen er åpen, her er det mulig å få kjøpt økologiske og bærekraftige produkter.

Om filmen
I 2018 kom klimaendringene for alvor til Norge. Den varmeste sommeren på 70 år resulterte i skogbrann, tørke, og store tap for bøndene, som nå er nødt til å tenke nytt. Men hvordan? Dette er temaet i den brennaktuelle dokumentarfilmen 'Uår', hvor vi møter den tørkerammede melkebonden Einar Kiserud fra Spydeberg. Etter en vanskelig sommer ønsker han å lære hvordan han kan tilpasse seg klimaendringene. Filmen følger ham på en reise til Malawi, der bønder har levd med konsekvensene av klimaendringer i mer enn et tiår.

‘Uår’ er en uavhengig dokumentarfilm produsert av Differ Media. Den er produsert av Julie Lunde Lillesæter & Julia Dahr, og har mottatt støtte fra Norad, Fritt Ord, Utviklingsfondet og Økologisk Norge.