Hopp til hovedinnhold

Ønsker du å leie hagen eller lokalene våre til fotografering, møter, foredrag, konserter, eller mindre dagskonferanser?

Leie barokksalen

Barokksalen i gårdens hovedbygning setter en stemningsfull og intim ramme for klassiske konserter, møter og seminarer. Salen har kapasitet på 40 personer og kan rigges med forelesningsoppsett, langbord eller gruppebord. Salen er utstyrt med projektor og lerret. 

Leie av salen kan suppleres med omvisning i hovedbygningen og det historiske hageanlegget.

Det er mulig å benytte catering, og leietaker står fritt til å velge leverandør. Vi kan tilby servering av kaffe, te, kake og gårdens egenproduserte eplemost. Det er ikke kjøkken i direkte tilknytning til barokksalen og derfor ikke mulig å tilberede og servere egen mat. 

Garderobe og toaletter i kjelleren. Vi har dessverre ikke HC-toaletter tilgjengelig på gården. Parkering på museets område er mulig etter avtale. Ta kontakt for mer utfyllende informasjon om tilgjengelighet og muligheter.

NB: Linderud gård leies ikke ut som selskapslokaler. 

  • 1/2
    Barokksalen
  • 2/2
    Barokksalen

Leie hageanlegget

Det historiske hageanlegget og uteområdene byr på en vakker, grønn ramme og mange muligheter for små og store tilstelninger i sommerhalvåret. Her har det blant annet vært arrangert teater, ballettforestillinger, konserter og vigselsseremonier.

I tilknytning til den gamle gartnerboligen er det et lite overbygg med tak der det kan dekkes opp til 30 personer. I Linderud nærmiljøhage er det utendørs langbord og muligheter for servering i en uformell setting. 

Har du en idé til et arrangement i hageanlegget vårt? Ta kontakt!

Kommersiell fotografering og filmopptak

Linderud gård er mye brukt som location til fotografering, film- og TV-produksjoner. Vi tilbyr utleie av interiører og utendørsmiljøer til slike opptak. Ta kontakt for mer informasjon, eller for å avtale befaring. 

Bryllupsfoto

Ønsker dere å ta bryllupsbilder på gården? 

Fotografering i hageanlegget
Privatpersoner er velkomne til å ta bilder i hageanlegget vårt kostnadsfritt. Utendørs fotografering behøver ikke bookes, men vi ber deg ta hensyn til andre gjester. 

Merk at det er forbudt å benytte drone, kjøre bil på området eller parkere biler på gårdsplassen uten å gjøre avtale med museet på forhånd. Museets personale kan avbryte fotoopptak dersom det foregår arrangement på området, eller opptaket er til sjenanse for andre gjester. 

Fotografering i hovedbygningen
Vi tilbyr fotografering i den vakre rokokkosalen eller i barokksalen. Fotografering i de andre rommene er kun tillatt etter avtale. Bygningen og interiøret på Linderud gård er fredet, og spesielle forholdsregler gjelder. En ansatt fra museet vil være tilstede under hele opptaket. Tidspunkt for fotografering må forhåndsbookes, og vi anbefaler å være ute i god tid.

Pris for innendørs bryllupsfotografering er 3000,- for inntil 2 timer. Lørdager og søndager i sommersesongen er det omvisninger i hovedbygningen, og vi har derfor kun mulighet til å ta dere imot for fotografering kl. 10.30-12.30 eller kl. 15.30-17.30. Bookingen er bindende, og ved manglende oppmøte faktureres avtalt leiesum i sin helhet. 

 Tagg gjerne bildene i sosiale medier: @linderudgard #linderudgård 

  • 1/1
    Rokokkosalen

Kontakt

Send en uforpliktende forespørsel til booking.linderud@mia.no for mer informasjon om priser, muligheter og tilgjengelighet.