Hopp til hovedinnhold

Ønsker du å leie hagen eller lokalene våre til fotografering, møter, foredrag, konserter, eller mindre dagskonferanser?

Leie barokksalen

Barokksalen i gårdens hovedbygning setter en stemningsfull og intim ramme for møter og seminarer. Salen har kapasitet på 40 personer og kan rigges med forelesningsoppsett, langbord eller gruppebord, samt projektor og lerret. 

Leie av salen kan suppleres med omvisning i hovedbygningen og det historiske hageanlegget.

Linderud gård leies ikke ut som selskapslokaler. 

  • 1/2
    Barokksalen
  • 2/2
    Barokksalen

Leie hageanlegget

Det historiske hageanlegget og uteområdene byr på en vakker, grønn ramme og mange muligheter for små og store tilstelninger i sommerhalvåret. Her har det blant annet vært arrangert teater, ballettforestilling, utekino og konserter. 

Ta kontakt for mer informasjon om muligheter og utleiepriser. 

Kommersiell fotografering og filmopptak

Linderud gård er mye brukt som location til fotografering, film- og TV-produksjoner. Vi tilbyr utleie av interiører og utendørsmiljøer til slike opptak. Ta kontakt for mer informasjon, eller for å avtale befaring. 

Bryllups- og familiefotografering

Fotografering i hageanlegget

Privatpersoner er velkomne til å ta bilder i hageanlegget vårt kostnadsfritt. Retningslinjene for fotografering må følges.

Fotografering i hovedbygningen

Den vakre rokokkosalen er et populært rom for bryllupsfotografering. Ta kontakt i god tid dersom du ønsker å ta bilder hos oss, og oppgi ønsket dato og tidspunkt for fotografering. 

Lørdager og søndager i sommersesongen er det omvisninger i hovedbygningen, og vi har derfor begrensede muligheter til å ta imot for fotografering. 

  • 1/1
    Rokokkosalen

Kontakt

Send en uforpliktende forespørsel til booking.linderud@mia.no for mer informasjon om priser, muligheter og tilgjengelighet. 

Museum24:Portal - 2024.04.07
Grunnstilsett-versjon: 1