Hopp til hovedinnhold

Utleie

Ønsker du å leie hagen eller lokalene våre til fotografering, møter, foredrag, konserter, eller mindre dagskonferanser?

Barokksalen

Barokksalen i gårdens hovedbygning setter en stemningsfull og intim ramme for klassiske konserter, møter og seminarer. Salen har kapasitet på 50 personer i forelesningsoppsett, og 40 personer rundt langbord. Salen er utstyrt med projektor og lerret. 

Leie av salen kan suppleres med omvisning i hovedbygningen og det historiske hageanlegget.

Det er ikke kjøkken i direkte tilknytning til barokksalen og dermed ikke mulig å tilberede og servere egen mat. Det er mulig å benytte catering, og leietaker står fritt til å velge leverandør. Vi tilbyr servering av kaffe, te, kake og gårdens egenproduserte eplemost. 

Garderobe og toaletter i kjelleren. Parkering på museets område er mulig etter avtale. Ta kontakt for mer utfyllende informasjon om tilgjengelighet og muligheter (se under).

NB: Linderud gård leies ikke ut som selskapslokaler. 

Hageanlegget

Det historiske hageanlegget og uteområdene byr på en vakker, grønn ramme og mange muligheter for små og store tilstelninger i sommerhalvåret. Her har det blant annet vært arrangert teater, ballettforestillinger, konserter og vigselsseremonier.

I tilknytning til den gamle gartnerboligen er det et lite overbygg med tak der det kan dekkes opp til 30 personer. I Linderud nærmiljøhage er det utendørs langbord og muligheter for grillservering i en uformell setting. 

Har du en idé til et arrangement? Ta kontakt! 

Fotografering og filmopptak

Linderud gård er mye brukt som location til fotografering, film- og TV-produksjoner. Vi tilbyr utleie av interiører og utendørsmiljøer til slike opptak. 

Kontakt

Send en uforpliktende bookingforespørsel til booking.linderud@mia.no  for mer informasjon om priser, muligheter og tilgjengelighet. 

  • 1/2
    Møteoppsett barokksalen - workshop
  • 2/2
    Møteoppsett barokksalen - langbord