Hopp til hovedinnhold

Ønsker du å leie hagen eller lokalene våre til fotografering, møter, foredrag, konserter, eller mindre dagskonferanser?

Barokksalen

Barokksalen i gårdens hovedbygning setter en stemningsfull og intim ramme for klassiske konserter, møter og seminarer. Salen har kapasitet på 40 personer og kan rigges med forelesningsoppsett, langbord eller gruppebord. Salen er utstyrt med projektor og lerret. 

Leie av salen kan suppleres med omvisning i hovedbygningen og det historiske hageanlegget.

Det er ikke kjøkken i direkte tilknytning til barokksalen og dermed ikke mulig å tilberede og servere egen mat. Det er mulig å benytte catering, og leietaker står fritt til å velge leverandør. Vi tilbyr servering av kaffe, te, kake og gårdens egenproduserte eplemost. 

Garderobe og toaletter i kjelleren. Parkering på museets område er mulig etter avtale. Ta kontakt for mer utfyllende informasjon om tilgjengelighet og muligheter (se under).

NB: Linderud gård leies ikke ut som selskapslokaler. 

Hageanlegget

Det historiske hageanlegget og uteområdene byr på en vakker, grønn ramme og mange muligheter for små og store tilstelninger i sommerhalvåret. Her har det blant annet vært arrangert teater, ballettforestillinger, konserter og vigselsseremonier.

I tilknytning til den gamle gartnerboligen er det et lite overbygg med tak der det kan dekkes opp til 30 personer. I Linderud nærmiljøhage er det utendørs langbord og muligheter for grillservering i en uformell setting. 

Har du en idé til et arrangement? Ta kontakt! 

Fotografering og filmopptak

Linderud gård er mye brukt som location til fotografering, film- og TV-produksjoner. Vi tilbyr utleie av interiører og utendørsmiljøer til slike opptak. 

Kontakt

Send en uforpliktende bookingforespørsel til booking.linderud@mia.no  for mer informasjon om priser, muligheter og tilgjengelighet. 

  • 1/2
    Møteoppsett barokksalen - workshop
  • 2/2
    Møteoppsett barokksalen - langbord